Home > Machines > CNC-freesmachine

CNC-freesmachine

Een CNC-freesmachine maakt het mogelijk om freesopdrachten in een handomdraai uit te laten voeren. Bij Marcol hebben wij een aantal CNC-gestuurde machines staan die het mogelijk maken om grote volumes onderdelen, eindproducten en verpakkingsmateriaal voor onze diverse opdrachtgevers op te leveren. Dankzij deze machines voeren wij onze werkzaamheden precies naar wens en volgens afspraak uit. Marcol is een vooruitstrevend bedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van stansen, frezen en snijden. Ondanks onze slimme en geavanceerde CNC-freesmachines hebben wij nog altijd de meest vakkundige operators nodig om uw freeswerk uit te voeren. Zo zorgen wij ervoor dat uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Computer numerical control

Onze CNC-freesmachines maken gebruik van ‘computer numerical control’. Waar vroeger nog een mal nodig was om een grote serie gelijke stukken te maken, is dat nu niet meer het geval. Het ontwerpen en produceren van een mal voor iedere nieuwe freesopdracht kostte veel tijd en middelen, die wij nu in de ontwikkeling van onze technieken en het verwerken van grote volumes kunnen steken. Onze operator kan nu op gebruiksvriendelijke wijze de gegevens in het systeem invoeren, waarna deze gegevens door de software vertaald worden. De opdracht kan dan meteen worden uitgevoerd, afhankelijk van omstandigheden. Door onze geavanceerde systemen kunnen we nauwkeurig inschatten wanneer uw freeswerkzaamheden klaar zijn.

Uiterste precisie met een CNC-freesmachine

Onze software, hardware en operators zijn volledig op elkaar afgestemd en dat ziet u terug in de resultaten die wij boeken. Wij weten precies wanneer uw opdracht is afgerond en hoeveel materiaal nodig is om de opdracht uit te voeren, ook bij grotere volumes. Ons systeem zorgt ervoor dat er zo min mogelijk restafval overblijft. De machines werken snel en betrouwbaar, hierdoor kunnen wij dagelijks veel opdrachten succesvol verwerken. Zo kunnen wij een scherpe prijs voor onze diensten hanteren. Naast frezen, kunnen wij uw materialen ook snijden of stansen. We bundelen de expertise binnen onze organisatie en blijven onze werkprocessen verbeteren, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij helpen u graag

Heeft u freeswerkzaamheden die u graag zeer precies wilt laten uitvoeren? De CNC-freesmachine van Marcol snijdt uw producten tot op de millimeter nauwkeurig, van prototypes tot grote volumes. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf met specialistische kennis, ervaring en apparatuur in industriële freestechnieken. Onze efficiënte bedrijfsprocessen houden uw kosten laag. Wij zijn benieuwd naar uw bedrijf en producten en nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer te vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen.

CNC-freesmachine
  • Marcol BV
  • modern machinepark
  • geavanceerde freesmachine