Home > Machines > Papiersnijder

Papiersnijder

Het snijden van papier is een precisieklus. Daarom heeft Marcol BV geavanceerde apparatuur om aan de slag te gaan met uw producten. In het geval van papier kan dit van alles zijn: van hele objecten tot producten of verpakkingsmateriaal. Met onze papiersnijder hebben we een vakkundig en vooral nauwkeurig instrument in huis om uw ideeën in papier of karton te verwezenlijken. Marcol BV heeft ruime ervaring en kennis met van snijden van papier.

Nauwkeurigheid papiersnijder

Dankzij de industriële papiersnijder is het mogelijk om in korte tijd grote hoeveelheden papier nauwkeurig en passend te snijden. Vroeger gebeurde dit nog altijd met de hand. Inmiddels zijn er speciale computers waarmee die de papiersnijders aansturen. Dankzij deze ontwikkeling en de alsmaar verbeterende technologie, neemt ook de nauwkeurigheid van deze machines toe. Zo ook de papiersnijder. Onze werknemers geven door en verwerken in de computer wat de machine moet gaan snijden. Vervolgens lijnt de computer de snijranden nauwkeurig uit alvorens hij aan het werk gaat. Met een grote capaciteit zijn de meeste snijklussen snel en zorgvuldig geklaard.

Uitgebreide mogelijkheden

Het principe achter de industriële papiersnijder die Marcol BV in huis heeft is vergelijkbaar met de kleinere variant voor thuis of op kantoor. Door middel van een guillotine-constructie en een hefboom snijdt het snijblad zich door het papier of karton. Bij een industriële papiersnijder gebeurt dit meestal automatisch zonder dat er iemand aan te pas moet komen om de apparatuur zelf te hanteren. Met een papiersnijder is het mogelijk om grote volumes papier of karton vaak in één of enkele bewegingen probleemloos te snijden.

Wat is er te versnijden met een papiersnijder?

Met onze papiersnijder is het mogelijk om vrijwel alle papiervormen te snijden. Ook is het mogelijk om grote hoeveelheden in één keer te versnijden. Zo kunt u denken aan kartonnen verpakkingsmateriaal, papier voor boeken en schriften of bestickering voor reclamedoeleinden. Benieuwd wat er nog meer allemaal te versnijden is door onze papiersnijder? Of vraagt u zich af of het mogelijk is het door u gewenste product te snijden? Dan kunt u altijd informeren wat onze mogelijkheden zijn. In de meeste gevallen hebben wij een passende snijoplossing voor u.

Zoekt u een papiersnijder? Denk aan ons!

Heeft u een grote lading papier die door onze papiersnijder op die het papier op uw gewenste manier moet snijden? Neem dan meteen contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. Doordat wij ruim veertig jaar ervaring hebben zijn we bekend met allerlei soorten en vormen van papier snijden. We kunnen dan ook gerust zeggen dat we vrijwel iedere klus aankunnen. Marcol BV is een vooruitstrevend bedrijf dat de laatste technische ontwikkelingen volgt op het gebied van snijden, stansen of frezen. U bent dan ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek om uit te leggen wat uw plannen of ideeën zijn. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Papiersnijder
  • papiersnijder
  • geavanceerde papiersnijder