Home > Snijden > Akoestische panelen laten maken

 

Akoestische panelen laten maken

Het maken van akoestische panelen is zeer specialistisch werk. Om dit tot in de perfectie te kunnen doen is expertise en ervaring nodig. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Marcol Stanstechnieken. U kunt door ons akoestische panelen laten maken die volledig zijn afgestemd op uw wensen. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat onderscheidend is in ervaring, knowhow en gunstige prijzen.

Marcol Stanstechnieken is al tientallen jaren gespecialiseerd in industrieel snijtechniek. We beschikken hiervoor over een zeer modern en uitgebreid machinepark waarmee we zeer veel materialen in de gewenste vorm kunnen stansen en snijden. Daarnaast kunnen we de materialen desgewenst verder voor u bewerken door deze te voorzien van gaten, sleuven of verder te bewerken tot een gewenste vorm.

Akoestische panelen laten maken door een specialist

Marcol Stanstechnieken staat bekend als hét adres om akoestische panelen te laten maken. Door onze ruime ervaring hebben we een uitstekende kennis opgebouwd over de diverse materialen en de mogelijkheid tot het bewerken hiervan. Niet alleen onze kennis van materialen maakt het verschil. We hebben ook de mogelijkheden om deze kennis toe te passen.

Geavanceerde machines    

We beschikken over de meest geavanceerde machines, zodat we uitstekende producten kunnen afleveren. We hebben onder andere de beschikking over computergestuurde stans-/ snijmachines met een capaciteit tot maar liefst 100 ton! Daarnaast hebben we de grootste snijplotter van Nederland in onze hal staan. De ZÜND G3 3XL 3200 biedt ons zeer veel mogelijkheden om akoestische platen te vervaardigen die volledig zijn afgestemd op de wensen van de gebruiker.

Onze nieuwste technologieën en de CNC gestuurde machines maken het voor ons mogelijk om snel en efficiënt te werk te kunnen gaan. We hebben hierdoor weinig snijverlies, wat natuurlijk kostentechnisch zéér interessant is.

We helpen u graag!

Heeft u interesse in het laten maken van akoestische platen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies hierover? Neem gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers maken graag tijd voor u vrij om u van alle benodigde informatie te kunnen voorzien. Daarnaast kunnen zij ook al uw vragen beantwoorden over het vervaardigen van akoestische platen en u van maatwerkadvies voorzien.

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol Stanstechnieken. We nodigen u van harte uit om hiervan gebruik te maken. Wij zijn beschikbaar voor zowel grote- als kleine opdrachten. Iedere opdracht wordt van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak uitgevoerd. U kunt op ons rekenen.

Akoestische panelen laten maken
  • akoestische panelen laten maken
  • akoestische panelen laten maken door Marcol BV
  • akoestische panelen op maat maken