fresen
Home > Hard plastic snijden

Hard plastic snijden

Bent u werkzaam in de industriële sector en zoekt u een specialist die hard plastic op maat kan snijden? Marcol BV heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van deze werkzaamheden. Wij snijden hard plastic op zeer efficiënte wijze en leveren absoluut maatwerk.

Marcol is een specialist in het op maat snijden van ruwe materialen zoals hard plastic. We snijden hard plastic in ieder gewenst formaat en maken het hiermee klaar voor de volgende stap in het productieproces. Voor deze werkzaamheden maken wij gebruik van een uitgebreid en geavanceerd machinepark. De Zünd G3 3XL 3200 is bijvoorbeeld de grootste snijplotter van Nederland. Deze machines stellen ons in staat om de nieuwste snijtechnieken toe te passen die snelle en nauwkeurige resultaten opleveren.

Hard plastic snijden door Marcol

Al meer dan 50 jaar worden wij gezien als de specialist op het gebied van stansen, snijden en frezen van diverse materialen. We onderscheiden ons op het gebied van vakkundigheid en efficiëntie. Met de meest moderne CNC-gestuurde machines kunnen wij u perfect van dienst zijn. We snijden tot op de millimeter nauwkeurig en beperken het snijverlies tot een minimum.

We denken graag met u mee om tot de best mogelijke oplossing voor uw situatie te komen. We beschouwen iedere opdracht als maatwerk en geven ook uw project de aandacht dat het verdient. Onze opdrachtgevers hebben met veel genoegen van onze diensten gebruik gemaakt, daar zijn we erg trots op.

Hard plastic snijden in gewenste vorm

Wij snijden hard plastic in iedere gewenste vorm. Van de juiste formaten, tot speciale patronen of motieven, het is allemaal mogelijk. Onze gespecialiseerde kennis helpt ons bij het adviseren over de mogelijkheden die u heeft. Gaten, sleuven of andere vormen in uw hard plastic nodig? Marcol heeft de techniek die nodig is om het te realiseren.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u vragen over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies over het hard plastic snijden? Neem gerust contact met ons op voor uitgebreide informatie over onze dienstverlening. Graag denken we met u mee over de efficiënte ondersteuning die we kunnen bieden in uw bedrijfsproces. Maak gerust gebruik van onze kennis en kunde. Marcol maakt het u gemakkelijk.

Laatste nieuws