Home > Snijden > Kunststof snijden

Kunststof snijden

Bent u actief in de industriële productie en zoekt u een partij die kunststoffen in de juiste maatvoering kan snijden? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Marcol BV. Wij hebben een ruime ervaring en een uitstekende expertise in deze werkzaamheden. We kunnen kunststoffen op een zeer efficiënte wijze in de juiste maatvoering voor u snijden.

Marcol is gespecialiseerd in het op maat snijden van ruwe materialen zoals kunststof. We kunnen kunststof snijden in iedere gewenste afmeting, en het hiermee geschikt maken voor het verdere productieproces. We hebben hiervoor een uitgebreid en geavanceerd machinepark tot onze beschikking zoals de nieuwe ZÜND G3 3XL 3200. Dit is de grootste snijplotter van Nederland. Hierdoor kunnen we de nieuwste snijtechnieken voor u toepassen en kunnen we ervoor zorgdragen dat u snel de beschikking heeft over uw materialen.

Kunststof snijden door Marcol

Marcol BV wordt al ruim 50 jaar gezien als dé specialist op het gebied van stansen, snijden en frezen van diverse producten en materialen. We onderscheiden ons op gebieden als vakkundigheid en efficiëntie. Daarnaast gebruiken we de meest moderne CNC-gestuurde machines om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We kunnen hiermee niet alleen tot op de millimeter nauwkeurig snijden, maar ook het snijverlies tot het minimum beperken.

Uiteraard denken wij met u mee hoe we uw wensen het beste kunnen realiseren. Iedere opdracht beschouwen we als maatwerk en geven we de grootst mogelijke aandacht. Dit is dan ook de reden dat veel mensen graag van onze diensten gebruik maken voor het op maat laten snijden van kunststoffen.

Kunststof snijden in gewenste vormen

U kunt bij ons voor meer diensten terecht dan alleen voor het snijden van kunststof. We kunnen de kunststof uiteraard verder voor u bewerken tot het gewenste eindresultaat. Hierbij kunt u denken aan het voorzien van gaten, sleuven of andere werkzaamheden om de kunststoffen verder geschikt te maken om het gewenste eindproduct te kunnen realiseren.

Ruim 50 jaar ervaring

Marcol BV heeft ruim 50 jaar ervaring met het bewerken van diverse materialen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in verschillende technieken, waaronder frezen, snijden en plotten, kunnen wij voor iedere opdracht de beste service en het beste resultaat leveren. Kunststof snijden is slechts één van de vele bewerkingen die wij regelmatig in onze werkplaats in Kaatsheuvel uitvoeren. Benieuwd of wij u kunnen helpen met het snijden van kunststof?

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over onze diensten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies over het kunststof snijden? Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie over onze diensten hierin. We denken graag met u mee hoe we een efficiënte ondersteuning kunnen bieden in uw bedrijfsproces. Maak gerust gebruik van onze kennis en kunde. We kunnen het u gemakkelijk voor u maken.

Kunststof snijden
  • kunststof snijden
  • kunststof snijden door Marcol BV
  • kunststof snijden in gewenste vormen