fresen
Home > Snijden > Piepschuim snijden

Piepschuim snijden

Piepschuim is een bekend materiaal in de verpakkingsindustrie, om producten te beschermen tijdens het transport. Daarnaast wordt piepschuim voornamelijk gebruikt als isolatiemateriaal. Hoewel een bolletje piepschuim slechts voor twee procent uit polystyreen bestaat, is de isolerende werking van het materiaal goed. Piepschuim is licht en daarmee zeer geschikt voor toepassingen in de bouw.

Hoewel piepschuim vrij makkelijk te bewerken is, is grote hoeveelheden piepschuim snijden geen pretje wanneer u niet over de juiste apparatuur beschikt. Juist omdat piepschuim zoveel gebruikt wordt, worden vaak grote volumes piepschuim gesneden. Marcol is een ervaren bedrijf dat met vakmensen en een modern machinepark grote hoeveelheden piepschuim nauwkeurig kan snijden.

Piepschuim snijden met computergestuurde machines

Op onze ruime locatie in Kaatsheuvel hebben we de beschikking over de meest moderne snijmachines. Zo hebben we de grootste snijmachine van Nederland, de Z√ľnd G3 3XL 3200, tot onze beschikking. Hiermee kunnen we piepschuim snijden op iedere mogelijke maat, ook de buitenproportionele maten. We snijden piepschuim met een vast, oscillerend of roterend mes snijden, afhankelijk van het karakter van de opdracht. Onze computergestuurde machines werken zo nauwkeurig, dat we zelfs bij grote volumes dezelfde precisie kunnen garanderen als bij kleinere volumes.

Maatwerk

Piepschuim snijden is maatwerk en moet dus tot op de laatste millimeter nauwkeurig worden uitgevoerd. Gelukkig is dat bij Marcol geen enkel probleem. Onze software, hardware en vakmensen zijn volledig op elkaar afgestemd, en dat merkt u in de resultaten. We weten precies hoelang we nodig hebben voor het uitvoeren van de snijwerkzaamheden, zo weet u precies wanneer uw snijwerk klaar is. Bovendien zorgen we er met onze geavanceerde software voor dat er een minimale hoeveelheid aan restafval achterblijft. Piepschuim snijden is bij Marcol niet alleen voordelig, maar ook heel servicegericht. Heeft u behoefte aan andere bewerkingstechnieken, zoals stansen of frezen? Dan kunnen we u ook van dienst zijn. Bovendien bundelen we onze kennis en ervaring om onze technieken te blijven ontwikkelen.

Laat uw snijwerk aan ons over

Bent u benieuwd naar onze service en de mogelijkheden die onze uitgebreide dienstverlening met zich meebrengt? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder. We bespreken uw mogelijkheden en bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of kom langs in onze werkplaats in Kaatsheuvel. U ziet dan meteen hoe wij te werk gaan.

Piepschuim snijden
  • Piepschuim snijden
  • schuim snijden in iedere vorm
  • geavancaarde machines snijden rubber in elk formaat