Home > Snijden > Polystyreen snijden

Polystyreen snijden

Polystyreen snijden is een specialistische klus die met de juiste apparatuur en door de juiste vakmensen uitgevoerd moet worden. Zeker bij grotere hoeveelheden aan polystyreen zijn professionele machines geen overbodige luxe. Wij raden u dan ook aan om uw snijwerk over te laten aan een expert. Marcol BV is een specialist op het gebied van snijwerk en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het snijden, frezen en stansen van verschillende materialen. Door onze uitgebreide dienstverlening hebben wij onze kennis en ervaring nog verder kunnen uitbreiden. U kunt daarom met al uw vragen over materiaalbewerkingen bij ons terecht.

Polystyreen snijden op maat

Polystyreen wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waarbij precies gesneden polystyreen van cruciaal belang is. Marcol streeft altijd naar uiterste perfectie. Wij willen een perfecte service leveren en dat kan alleen als we ons snijwerk tot op de millimeter nauwkeurig aan onze klanten opleveren. Daarom werken wij met de Zünd G3 3XL 3200: de grootste snijmachine die in Nederland geplaatst is en tevens een machine die polystyreen zeer nauwkeurig op maat snijdt. Onze soft- en hardware zijn zo op elkaar afgestemd en gekalibreerd dat we perfecte snijlijnen kunnen garanderen. Hierdoor kunt u ook grotere opdrachten zonder problemen aan ons toevertrouwen. Nadat wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd kunt u het bewerkte polystyreen direct gebruiken voor uw toepassing.

Voor een scherpe prijs en altijd volgens afspraak

De afstemming tussen onze systemen, machines en vakmensen zorgt ervoor dat wij exact kunnen berekenen hoeveel tijd uw snijwerk in beslag gaat nemen. Zo bent u altijd goed geïnformeerd over de status van uw snijwerk. Het systeem berekent bovendien ook hoe we zo min mogelijk restafval overhouden na het snijden, deze kosten- en tijdbesparing zorgt ervoor dat wij een scherpe prijsstelling kunnen hanteren. Naast polystyreen snijden ons machines ook andere materialen. Bovendien hebben wij ook stans- en freesmachines waarmee we onze dienstverlening nog verder uitbreiden. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren over uw mogelijkheden.

Neem contact op of kom eens langs

Heeft u interesse in de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op, wij nemen graag de tijd om u verder te helpen. Graag bespreken we de mogelijkheden die u heeft om uw materialen door ons te laten bewerken. Onze vakmensen geven u met veel plezier professioneel advies op maat. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of kom eens bij ons langs in onze werkplaats in Kaatsheuvel. Daar laten we u meteen even zien hoe wij te werk gaan.

Polystyreen snijden
  • industriele snijmachine
  • geavanceerde snijplotters
  • papiersnijder