fresen
Home > Snijden > Rubber snijden

Rubber snijden

Rubber is een soepel en veelgebruikt materiaal in verschillende sectoren en bedrijfstakken. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het snijden van rubber? Dan bent u bij Marcol BV aan het juiste adres. Met ruim vijftig jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het snijden van diverse materialen. Wij helpen u dan ook graag om uw grondproduct om te zetten in een mooi eindproduct. Marcol BV is al ruim 50 jaar actief in het stansen, snijden en frezen van diverse producten en materialen, waaronder rubber. We hebben hiervoor een zeer uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking. Hieronder leest u meer over de service die Marcol BV aanbiedt. Velen gingen u al voor en lieten bij ons hun producten en goederen van rubber op een professionele manier op maat snijden.

Rubber snijden door specialisten

In de tientallen jaren dat we al actief zijn met het snijden en stansen, hebben we uitstekende vakkennis opgebouwd. Niet alleen de uitstekende kennis van materialen maakt het verschil, maar ook de mogelijkheden die we hebben om een zeer efficiënte service aan te kunnen bieden.

We beschikken over een aantal computergestuurde stans- en snijmachines die een capaciteit van maar liefst 100 ton hebben. Daarnaast beschikken we over de moderne ZÜND G3 3XL 3200, een zeer speciaal apparaat. Dit is namelijk de grootste snijplotter van Nederland, die met behulp van een lasergestuurde techniek rubber en andere materialen zonder problemen op maat snijdt. Doordat we de beschikking hebben over deze geavanceerde technologieën en gebruik maken van CNC gestuurde machines kunnen we de productie snel en efficiënt uitvoeren. We kunnen hiermee het snijverlies, en daarmee uw kosten, tot een minimum beperken. Veel mensen zien ons dan ook als dé specialist voor het op maat laten snijden van rubber.

Geavanceerde machines snijden rubber in elk formaat

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bewerking van rubber? Uiteraard zullen we met u meedenken hoe we u hier zo optimaal mogelijk mee kunnen helpen. We beschouwen immers ieder project als maatwerk om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Het rubber hoeft niet altijd gesneden te worden, het is namelijk ook mogelijk om het rubber op verschillende manieren te vormen. Zo zouden we u verder kunnen helpen door het rubber te voorzien van gaten, sleuven of andere werkzaamheden. Op die manier wordt  het materiaal geschikt voor specifieke doeleinden. Bijvoorbeeld rubberen afsluitbanden, strips of rubberen matten.

Neem direct contact op

Heeft u interesse om een grote hoeveelheid rubber te laten snijden? Neem dan vandaag nog contact op met Marcol BV en vraag naar een vrijblijvende offerte, ook kunt u tijdens onze openingstijden langskomen in onze werkplaats in Kaatsheuvel. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en het tijdsbestek waarin het rubber gesneden moet worden.

Rubber snijden
  • geavancaarde machines snijden rubber in elk formaat
  • rubber snijden