fresen
Home > Rubber snijden

Rubber snijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een materiaal als rubber tot op de millimeter nauwkeurig kan snijden? Dan is de kans groot dat u bij Marcol uitkomt. Wij zijn gespecialiseerd in snijwerkzaamheden van diverse materialen. We helpen u graag om een flinke stap vooruit te zetten in de richting van het eindproduct.

Marcol Stanstechnieken is al ruim 50 jaar actief in het stansen, snijden en frezen van diverse producten en materialen, waaronder rubber. We hebben hiervoor een zeer uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we u op een zeer efficiënte wijze van dienst zijn. Voor zowel grote- als kleine partijen kunnen we een uitstekende partner voor u zijn.

Rubber snijden door specialisten

In de tientallen jaren dat we al actief zijn met het snijden en stansen, hebben we uitstekende vakkennis opgebouwd. Niet alleen de uitstekende kennis van materialen maakt het verschil, maar ook de mogelijkheden die we hebben om een zeer efficiënte service aan te kunnen bieden.

We beschikken over een aantal computergestuurde stans- en snijmachines die een capaciteit van maar liefst 100 ton hebben. Daarnaast beschikken we over de nieuwe ZÜND G3 3XL 3200. Dit is de grootste snijplotter van Nederland. Doordat we de beschikking hebben over deze geavanceerde technologieën en gebruik maken van CNC gestuurde machines kunnen we de productie snel en efficiënt uitvoeren. We kunnen hiermee het snijverlies, en daarmee uw kosten, tot een minimum beperken. Veel mensen zien ons dan ook als dé specialist voor het op maat laten snijden van rubber.

Geavanceerde machines snijden rubber in elk formaat

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bewerking van rubber? Uiteraard zullen we met u meedenken hoe we u hier zo optimaal mogelijk mee kunnen helpen. We beschouwen immers ieder project als maatwerk om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Zo zouden we u verder kunnen helpen door het rubber te voorzien van gaten, sleuven of andere werkzaamheden om het materiaal verder geschikt te maken zodat u er makkelijker het gewenste eindproduct uit kan creëren.

Neem direct contact op

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over onze mogelijkheden in het snijden van rubber? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de tijd voor u om u hierover informatie te geven. Uiteraard kunnen we desgewenst met u meedenken en adviseren hoe we uw productieproces kunnen ondersteunen.

Rubber snijden
  • geavancaarde machines snijden rubber in elk formaat
  • rubber snijden