Home > Snijden > Schuimrubber platen

Schuimrubber platen

Marcol BV is een bedrijf dat door jarenlange ervaring (al ruim 50 jaar!) weet hoe diverse materialen snel en vakkundig op maat gestanst, gefreesd of gesneden moeten worden. Ook schuimrubber platen zijn een goed voorbeeld van de materiaalsoorten die wij bij Marcol BV onder handen krijgen. Voor diverse bedrijven verwerken wij het schuimrubber tot platen die perfect op maat zijn. Benieuwd naar dit proces? Of heeft u zelf interesse om uw schuimrubber platen bij ons op maat te laten maken? Hieronder leest u meer over het proces en onze werkwijze. Met bijna een halve eeuw aan ervaring weten wij als geen ander hoe wij onze klanten van dienst moeten zijn.

Toepassingen schuimrubber platen

Platen van schuimrubber worden veelvuldig toegepast in de bouw van huizen, bedrijfspanden of andere gebouwen. Met name door het isolerende werking of geluidsdichtheid. Met name voor isolatie is het belangrijk dat het schuim passend en op maat wordt gesneden, het moet immers achter een muur worden geplaatst. Gelukkig het op maand snijden van schuimrubber platen geen enkel probleem voor de geavanceerde apparatuur waarmee Marcol BV werkt. Schuimrubber platen zijn snel en eenvoudig in diverse vormen te snijden. Door de flexibiliteit van het materiaal vallen de schuimrubber platen makkelijk te plaatsen achter een muur of als geluidsisolatie.

Apparatuur om schuimrubber platen te snijden

Zoals gezegd is snijden een veelvuldige toegepaste techniek voor het op maat maken van diverse schuimrubber platen. Bij Marcol BV hebben we inmiddels een indrukwekkend machinepark dat dankzij geavanceerde technologie zonder moeite door hout, papier, karton en dus ook schuimrubber platen snijdt. Onze vakmensen weten precies hoe zij de schuimrubber platen moeten bewerken zodat het materiaalverlies beperkt wordt en er een eindproduct in de door u gewenste vorm ontstaat. Het snijden van schuimrubber platen voor bijvoorbeeld isolatie is kortom een klusje dat u met een gerust hart aan Marcol BV kunt overlaten.

Grote oplages? Geen probleem!

Twijfelt u over de hoeveelheid schuimrubber platen die u op moet maat laten snijden? Of wilt u schuimrubber platen in grote of industriële volumes laten snijden? Wij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.

Marcol BV: een bedrijf met ervaring

Gelegen in Kaatsheuvel is Marcol BV een geoutilleerd bedrijf dat zich al decennialang bezighoudt met alles wat maar met het op maat snijden, stansen of frezen van grondstoffen heeft te maken. Wij blijven niet stilzitten en zijn vooruitstrevend. Zo proberen we altijd met de tijd mee te gaan en ons machinepark te voorzien van de laatste en meest moderne apparatuur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het online contactformulier of bezoek onze vestiging.

Laatste nieuws
 • professionele snijplotter. Goedkopere snijplotters zijn bovendien niet in staat om grotere oplages of formaten te snijden, waardoor u voor het grote werk alsnog naar een professional moet stappen.

  Van ontwerp tot realisatie

  Welk materiaal u ook wilt laten snijden, het bewerken van uw producten begint met een ontwerp. Afhankelijk van de toepassing van uw product zal dit ontwerp zeer precies uitgemeten zijn. Het is dan ook van belang dat de uitwerking van dit ontwerp net zo nauwkeurig wordt uitgevoerd. Om tot op de millimeter nauwkeurig te snijden is een professionele snijplotter een absolute vereiste. Zeker wanneer u hardere materialen wilt laten snijden heeft u goed materiaal nodig. Wilt u acrylplaat laten snijden of wilt u producten van hard plastic laten snijden? Dan bent u het beste uit bij een expert die precies weet wat zijn machines wel en niet aankunnen en hoe deze afgesteld moeten worden voor het beste resultaat.

  Geef uw snijwerk uit handen

  Wanneer u een opdracht waar een snijplotter aan te pas moet komen, kunt u het beste advies vragen aan een professional. Deze kan u precies vertellen wat wel of niet mogelijk is met een snijplotter. Neem contact op met Marcol, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechnieken. We horen graag van u!

  ">