fresen
Home > Schuimrubber platen

Schuimrubber platen

Marcol BV is een bedrijf dat door jarenlange ervaring (al ruim 50 jaar!) weet hoe diverse materialen snel en vakkundig op maat gestanst, gefreesd of gesneden moeten worden. Ook schuimrubber platen zijn een goed voorbeeld van de materiaalsoorten die wij bij Marcol BV onder handen krijgen. Voor diverse bedrijven verwerken wij het schuimrubber tot platen die perfect op maat zijn. Benieuwd naar dit proces? Of heeft u zelf interesse om uw schuimrubber platen bij ons op maat te laten maken? Hieronder leest u meer over het proces en onze werkwijze. Met bijna een halve eeuw aan ervaring weten wij als geen ander hoe wij onze klanten van dienst moeten zijn.

Toepassingen schuimrubber platen

Platen van schuimrubber worden veelvuldig toegepast in de bouw van huizen, bedrijfspanden of andere gebouwen. Met name door het isolerende werking of geluidsdichtheid. Met name voor isolatie is het belangrijk dat het schuim passend en op maat wordt gesneden, het moet immers achter een muur worden geplaatst. Gelukkig het op maand snijden van schuimrubber platen geen enkel probleem voor de geavanceerde apparatuur waarmee Marcol BV werkt. Schuimrubber platen zijn snel en eenvoudig in diverse vormen te snijden. Door de flexibiliteit van het materiaal vallen de schuimrubber platen makkelijk te plaatsen achter een muur of als geluidsisolatie.

Apparatuur om schuimrubber platen te snijden

Zoals gezegd is snijden een veelvuldige toegepaste techniek voor het op maat maken van diverse schuimrubber platen. Bij Marcol BV hebben we inmiddels een indrukwekkend machinepark dat dankzij geavanceerde technologie zonder moeite door hout, papier, karton en dus ook schuimrubber platen snijdt. Onze vakmensen weten precies hoe zij de schuimrubber platen moeten bewerken zodat het materiaalverlies beperkt wordt en er een eindproduct in de door u gewenste vorm ontstaat. Het snijden van schuimrubber platen voor bijvoorbeeld isolatie is kortom een klusje dat u met een gerust hart aan Marcol BV kunt overlaten.

Grote oplages? Geen probleem!

Twijfelt u over de hoeveelheid schuimrubber platen die u op moet maat laten snijden? Of wilt u schuimrubber platen in grote of industriƫle volumes laten snijden? Wij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.

Marcol BV: een bedrijf met ervaring

Gelegen in Kaatsheuvel is Marcol BV een geoutilleerd bedrijf dat zich al decennialang bezighoudt met alles wat maar met het op maat snijden, stansen of frezen van grondstoffen heeft te maken. Wij blijven niet stilzitten en zijn vooruitstrevend. Zo proberen we altijd met de tijd mee te gaan en ons machinepark te voorzien van de laatste en meest moderne apparatuur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het online contactformulier of bezoek onze vestiging.

Laatste nieuws