Home > Snijden > Schuimrubber snijden

Schuimrubber snijden

Op zoek naar een ervaren bedrijf dat grote hoeveelheden schuimrubber op maat kan snijden? Dan bent u bij Marcol BV aan het juiste adres om uw schuimrubber te laten snijden. Met ruim een halve eeuw ervaring, weten wij als geen ander hoe we diverse materialen netjes op maat moeten snijden. Zeker het snijden van schuimrubber vraagt om precisiewerk waarbij het schuimrubber uiteindelijk moet kunnen passen in de door u gewenste ondergrond. Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen? Hieronder leest u meer over de kwaliteit van Marcol BV en hoe zij u kunnen helpen met het snijden van schuimrubber.

Schuimrubber snijden in iedere maat

Schuimrubber snijden is een precisiewerk. Ondanks dat het om een zeer buigzaam materiaal gaat dat zich makkelijk in allerlei vormen, hoeken of gaten laat buigen is het belangrijk (zeker bij isolatiemateriaal) dat er geen te grote stukken ontstaan. Te kleine vlakken schuimrubber zijn uiteraard niet optimaal. Zeker wanneer u schuimrubber in grote volumes wil laten snijden, kunt u dit beter aan een professioneel bedrijf overlaten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een groot aantal matrassen of kussenvullingen van schuimrubber. Marcol BV is een ervaringsdeskundige als het gaat om stansen, frezen en snijden van figuren, patronen of het op maat laten maken van allerlei soorten materiaal. Zo kunt u niet alleen schuimrubber bij ons laten snijden maar ook papier, karton of kunststof.

Geavanceerde apparatuur voor schuimrubber snijden

Marcol BV heeft de juiste apparatuur in huis om schuimrubber te snijden. Met behulp van computergestuurde machines weet ons personeel schuimrubber in iedere gewenste maat te snijden. Dankzij de technologische verbetering is het mogelijk om met wat eenvoudige drukken op een knop en het invoeren van de juiste maten of afmetingen een groot volume schuimrubber te snijden. Marcol BV is dan ook altijd op zoek naar de nieuwste snijtechnieken en probeert deze in de bedrijfsprocessen toe te voegen. Met name het computergestuurd snijden zorgt voor een scherper en nog beter resultaat.

Marcol BV: een bedrijf met ervaring

Inmiddels kunt u terecht bij Marcol BV voor iedere snijklus. Ons bedrijf staat voor een decennialange ervaring op het gebied van snijden. Door de jaren heen hebben wij dan ook diverse klussen uit mogen voeren. Hierdoor hebben we een breed netwerk en uiteraard veel ervaring opgedaan. En dat valt terug te zien in ons werk. Bent u dus op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat zijn hand niet omdraait voor een snijklus? Neem dan vandaag nog contact op met Marcol BV doormiddel van het contactformulier op onze website. Ook kunt u onze vestiging in het Brabantse Kaatsheuvel bezoeken voor meer informatie en specificaties. Wij luisteren graag naar uw mensen en kijken samen met u naar het proces en hoe wij uw klus naar tevredenheid kunnen uitvoeren.

Laatste nieuws
 • professionele snijplotter. Goedkopere snijplotters zijn bovendien niet in staat om grotere oplages of formaten te snijden, waardoor u voor het grote werk alsnog naar een professional moet stappen.

  Van ontwerp tot realisatie

  Welk materiaal u ook wilt laten snijden, het bewerken van uw producten begint met een ontwerp. Afhankelijk van de toepassing van uw product zal dit ontwerp zeer precies uitgemeten zijn. Het is dan ook van belang dat de uitwerking van dit ontwerp net zo nauwkeurig wordt uitgevoerd. Om tot op de millimeter nauwkeurig te snijden is een professionele snijplotter een absolute vereiste. Zeker wanneer u hardere materialen wilt laten snijden heeft u goed materiaal nodig. Wilt u acrylplaat laten snijden of wilt u producten van hard plastic laten snijden? Dan bent u het beste uit bij een expert die precies weet wat zijn machines wel en niet aankunnen en hoe deze afgesteld moeten worden voor het beste resultaat.

  Geef uw snijwerk uit handen

  Wanneer u een opdracht waar een snijplotter aan te pas moet komen, kunt u het beste advies vragen aan een professional. Deze kan u precies vertellen wat wel of niet mogelijk is met een snijplotter. Neem contact op met Marcol, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechnieken. We horen graag van u!

  ">