Home > Snijplotter

Snijplotter


Een snijplotter wordt ingezet voor het uitsnijden van zelfklevend vinyl, bijvoorbeeld voor reclameborden.

Aangezien er steeds meer textiel – denk daarbij aan T-shirts – wordt bedrukt en beletterd, wordt de snijplotter ook steeds vaker gebruikt om textielfolie uit te snijden in spiegelbeeld om het vervolgens met behulp van een hittepers over te zetten op textiel.

Marcol BV heeft een geavanceerde snijplotter waarmee zowel zelfklevend vinyl als textielfolie kan worden uitgesneden.

Daarnaast hebben we de beschikking over meerdere geavanceerde snij- en freesmachines die onder andere leer, karton, (ver)pakkingen, interieuronderdelen, autobekleding en tapijttegels perfect kunnen snijden.

Doet u een beroep op Marcol, dan profiteert u van de efficiënte werking van onze snijplotter en andere snijmachines. Zo bent u onder andere verzekerd van droge producten zonder vervorming of verbrande randen.

Marcol kan dankzij de moderne snijplotter en overige machines de meest uiteenlopende producten en materialen op maat snijden. Altijd even efficiënt, snel en dus tegen scherpe prijzen.

Wilt u ook profiteren van moderne werkwijze wie we hanteren? Neem dan contact op met Marcol en laat u vrijblijvend informeren en persoonlijk adviseren door onze deskundige medewerkers!

Laatste nieuws