fresen
Home > Kunststof frezen

Kunststof frezen


Kunststof laten frezen? Doet u dan een beroep op Marcol! In ons pand in Kaatsheuvel hebben we de beschikking over de nieuwste CNC gestuurde machines, waarmee we in een kort tijdsbestek en op efficiënte wijze allerlei kunststof producten kunnen frezen.

De freesmachines van Marcol zijn zo ver ontwikkeld dat we uw kunststof voorwerpen kunnen frezen op een manier waarbij er niet onnodig veel materiaal verloren gaat.

Bovendien worden de producten tot in detail bewerkt en bent u verzekerd van een hoogwaardige afwerking. En dat altijd binnen de kortste keren. Is het kunststof gefreesd, dan voorzien we de producten van de gewenste vorm.

Gaten, sleuven… Alles is mogelijk. Uw kunststof laten frezen bij een innovatieve specialist met meer dan veertig jaar ervaring?

Marcol BV is u graag van dienst.

De medewerkers van Marcol informeren u graag over alle mogelijkheden en geven altijd advies op basis van uw persoonlijke situatie.

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner om uw kunststof te laten frezen, wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een andere reden om contact met ons op te nemen?

We staan u graag te woord!

Laatste nieuws