Snijmachine

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Onderscheidend in efficiëntie

Het snijden, stansen en frezen is specialistisch werk dat het beste kan worden uitgevoerd met behulp van geavanceerde machines. Hiervoor kunt u uitstekend bij Marcol terecht. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring in deze werkzaamheden en hebben de beschikking over de modernste snijmachines. Wij kunnen iedere opdracht precies volgens uw wensen en doelstellingen afleveren.

Een professionele vakman kan uiteraard niet zonder goed gereedschap en dat is op het gebied van snijwerk niet anders. Dit zult u ervaren als u een bezoek brengt aan Marcol aan de Luxemburgstraat in Kaatsheuvel. We onderscheiden ons niet alleen door onze zeer ruime ervaring en uitstekende vakkennis op dit gebied, maar ook doordat we de beschikking hebben over een zeer geavanceerd machinepark. Hierdoor kunnen we op de meest efficiënte manier werken wat uiteraard zowel een tijdbesparend als een kostenbesparend resultaat geeft.

Geavanceerde snijmachines

Met behulp van zeer moderne machines verzorgen wij het stansen, frezen en snijden van onderdelen, eindproducten en verpakkingsmateriaal voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Ons machinepark bestaat uit diverse moderne snijmachines, een snijplotter, freesmachines en computergestuurde stansmachines met een capaciteit van 100 ton. Door de beschikking van deze machines zijn we in staat om zeer veel materialen te bewerken in de juiste vormgeving. Hierbij kunt u denken aan zowel half- als eindproducten.

Perfect snijwerk

Eén van de machines die wij tot onze beschikking hebben, is de ZÜND G3 3XL 3200. Dit is de grootste snijplotter die in Nederland te vinden is. Hiermee kunnen we een grote diversiteit aan producten snijden, ongeacht de lengte. Zelfs grote luchtballonnen en vrachtwagenzeilen kunnen we hiermee tot op de millimeter nauwkeurig snijden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een vast mes, een roterend mes of een rotatie mes.

Deze snijplotter onderscheidt zich in efficiëntie en is in staat om snij- en frees werkzaamheden tegelijkertijd uit te voeren. Doordat de nieuwste digitale mogelijkheden in het apparaat zijn verwerkt, werkt deze machine snel maar nauwkeurig. De ZÜND G3 3XL 3200 is dan ook uitstekend geschikt om lastige projecten tot in de precisie uit te voeren.

CNC gestuurde machines

Uiteraard zijn we erg trots op ons pronkstuk maar ook door het gebruik van de andere machines staan we in voor een uitstekend resultaat. Deze machines worden immers aangestuurd door een Computer Numerical Control geautomatiseerde techniek. Door deze CNC techniek zijn onze snijmachines in staat om de meest complexe opdrachten op een zeer nauwkeurige manier uit te voeren. Deze nieuwste technologie zorgt voor een optimaal gebruik van de grondstof waardoor de hoeveelheid afval zo beperkt mogelijk blijft.

Neem vrijblijvend contact op

Onze snijmachines worden bediend door zeer ervaren en vakkundige operators. Zij kunnen u dan ook alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden van Marcol. Heeft interesse in informatie en persoonlijk advies over wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot snijwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden met u te bespreken. U zult merken waarom u uw snijwerk met een gerust hart aan Marcol kunt overlaten.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.