Machines

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Kwaliteit in resultaat door kwaliteit in materiaal

Of u nu leverancier of toeleverancier bent, uw product en uw klanttevredenheid is u veel waard. Marcol BV levert hieraan graag een bijdrage. Met zeer moderne machines verzorgen wij het stansen, frezen en snijden van onderdelen, eindproducten en verpakkingsmateriaal voor een grote diversiteit opdrachtgevers. Precies volgens wens, precies volgens afspraak. Marcol is een vooruitstrevend bedrijf met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van stanstechnieken. Onze moderne machinepark bestaat uit machines die een grote diversiteit aan werkzaamheden kunnen uitvoeren. Aan onze machines staan zeer vakkundige operators. Samen met onze mensen in de backoffice en frontoffice zorgen wij ervoor dat uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Met welke machines werkt Marcol B.V.?

Onze moderne machinepark bestaat uit snijmachines, een snijplotter, een schuim snijderstansmachines, en freesmachines, waaronder enkele computergestuurde stansmachines met een capaciteit tot 100 ton. Daarnaast kunnen wij uw producten snijden op de nieuwe ZUND G3 3XL 3200, de grootste snijplotter in Nederland. Het machinepark is zo samengesteld dat we zo goed als elke product op de gewenste manier kunnen bewerken. Ook voorgevormde producten vanuit toeleveranciers kunnen worden door ons worden voorzien van gaten, sleuven of gewenste vorm.
Door te werken met machines die de nieuwste technologie in zich hebben, zoals CNC gestuurde machines kan de productie snel en efficiënt worden uitgevoerd. Op 0,1 mm nauwkeurig wordt het product bewerkt. Door optimaal gebruik van de grondstof blijft afval zeer beperkt.

Naar welke machines bent u op zoek?

Onze computergestuurde, industriële snijmachine maakt het mogelijk om een zeer uitlopende range aan producten te bewerken. Onze snijmachines zijn geschikt voor bewerking van en aan kleding en schoenen, interieuronderdelen, leerproducten en diverse soorten verpakkingsmateriaal. De industriële snijmachine kan razendsnel zowel grote als kleine voorwerpen snijden zonder stansmes. Hierdoor werkt deze machines niet alleen zeer nauwkeurig en efficiënt, maar ook economisch voordelig. Maar ook wanneer uw product al in vorm is gesneden en u er gaten of sleuven in wilt laten aanbrengen, kunnen wij u verder helpen. In welke vorm u uw product ook wilt laten snijden: de industriële snijmachine van Marcol levert altijd maatwerk.

Nieuwste technologieën

Wilt u een product laten frezen? Wij werken met de nieuwste technologieën en de modernste CNC-freesmachines die tot in het kleinste detail zeer nauwkeurig frezen. Ook wanneer de plaats moeilijk bereikbaar is. Onze snijplotter wordt ingezet voor het uitsnijden van zelfklevend vinyl. Marcol BV heeft een geavanceerde snijplotter waarmee zowel zelfklevend vinyl als textielfolie kan worden uitgesneden.

Wij helpen u graag!

Marcol is een zeer ervaren, modern bedrijf. Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw producten snel en tot op de millimeter nauwkeurig kan stansen? Een bedrijf gespecialiseerd in stanstechniek met ervaring, knowhow en gunstige prijzen? Wij zijn benieuwd naar uw bedrijf en producten! Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om u meer te vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.