Rubber snijden

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Rubber snijden

Rubber is een soepel en veelgebruikt materiaal in verschillende sectoren en bedrijfstakken. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het snijden van rubber? Dan bent u bij Marcol BV aan het juiste adres. Met ruim vijftig jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het snijden van diverse materialen. Wij helpen u dan ook graag om uw grondproduct om te zetten in een mooi eindproduct. Marcol BV is al ruim 50 jaar actief in het stansen, snijden en frezen van diverse producten en materialen, waaronder rubber. We hebben hiervoor een zeer uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking. Velen gingen u al voor en lieten bij ons hun producten en goederen van rubber op een professionele manier op maat snijden.

Rubber snijden door specialisten

Niet alleen de uitstekende kennis van materialen maakt het verschil, maar ook de mogelijkheden die we hebben om een zeer efficiënte service aan te kunnen bieden. We beschikken over een aantal computergestuurde stans- en snijmachines die een capaciteit van maar liefst 100 ton hebben. Daarnaast beschikken we over de moderne ZÜND G3 3XL 3200, een zeer speciaal apparaat. Dit is namelijk de grootste snijplotter van Nederland, die met behulp van een lasergestuurde techniek rubber en andere materialen zonder problemen op maat snijdt. Doordat we de beschikking hebben over deze geavanceerde technologieën en gebruik maken van CNC gestuurde machines kunnen we de productie snel en efficiënt uitvoeren. We kunnen hiermee het snijverlies, en daarmee uw kosten, tot een minimum beperken.

Geavanceerde machines snijden in elk formaat

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bewerking van rubber? Uiteraard zullen we met u meedenken hoe we u hier zo optimaal mogelijk mee kunnen helpen. We beschouwen immers ieder project als maatwerk om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Het rubber hoeft niet altijd gesneden te worden, het is namelijk ook mogelijk om het rubber op verschillende manieren te vormen. Zo zouden we u verder kunnen helpen door het rubber te voorzien van gaten, sleuven of andere werkzaamheden. Op die manier wordt het materiaal geschikt voor specifieke doeleinden. Bijvoorbeeld rubberen afsluitbanden, strips of rubberen matten.

Ruim 50 jaar ervaring

Marcol BV heeft ruim 50 jaar ervaring met het bewerken van diverse materialen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in verschillende technieken kunnen wij voor iedere opdracht de beste service en het beste resultaat leveren. Rubber snijden is slechts één van de vele bewerkingen die wij regelmatig in onze werkplaats uitvoeren. Benieuwd of wij u kunnen helpen met het snijden van rubber?

Neem direct contact op

Heeft u interesse om een grote of kleine hoeveelheid rubber te laten snijden? Neem dan vandaag nog contact op met Marcol BV en vraag naar een vrijblijvende offerte, ook kunt u tijdens onze openingstijden langskomen in onze werkplaats in Kaatsheuvel. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en het tijdsbestek waarin het rubber gesneden moet worden.

Veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over het snijden van rubber? Hieronder vindt u veelgestelde vragen over dit onderwerp. Wanneer uw vraag niet in dit overzicht staat, kunt u altijd contact met ons opnemen om deze met een van onze medewerkers te bespreken.

Kan Marcol BV mijn rubber op maat snijden?

Ja, dat kan zeker. Marcol BV heeft alle mogelijkheden om een materiaal als rubber op maat te snijden. We hebben hiervoor een zeer uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking. Voor het snijden van rubber kunnen we onder andere gebruik maken van onze computergestuurde stans- en snijmachines die een capaciteit van maar liefst 100 ton hebben. Daarnaast beschikken we over de moderne ZÜND G3 3XL 3200 om met behulp van een lasergestuurde techniek rubber in iedere gewenste maatvoering of vorm kan snijden. U kunt bij Marcol BV terecht voor het snijden van rubber in zowel grote- als kleine volumes. Uiteraard denken we graag met u mee hoe het rubber op de meest efficiënte manier voor u op maat kunnen snijden.

Wat is de beste manier om rubber te snijden?

Er zijn diverse manieren waarop rubber op maat kan worden gesneden. In veel gevallen maken we hiervoor gebruik van onze computergestuurde stans- en snijmachines die een capaciteit van maar liefst 100 ton hebben. Deze CNC gestuurde machines maken gebruik van geavanceerde technologieën om de productie op een snelle en zeer efficiënte wijze uit te voeren waardoor het snijverlies en de bijbehorende kosten tot het minimum beperkt blijft. Voor de grotere opdrachten hebben we de beschikking over de ZÜND G3 3XL 3200. Dit is de grootste snijplotter van Nederland. We kunnen hierbij gebruik maken van lasergestuurde techniek om een materiaal als rubber tot in de perfectie op maat te snijden. Voor de volledigheid is het goed om u erop te wijzen dat we ook mogelijkheden hebben om het rubber te voorzien van bijvoorbeeld gaten of sleuven waardoor het materiaal geschikt wordt gemaakt voor de specifieke doeleinden. Het rubber hoeft niet altijd gesneden hoeft te worden. Onze vakmensen denken uiteraard graag met u mee hoe het materiaal in de juiste vorm kan worden gebracht.

Kan Marcol BV rubber met CNC snijden?

Dat kunnen we zeker. Marcol BV heeft volop mogelijkheden om rubber met CNC snijden. Wij maken veelvuldig gebruik van de Computer Numerical Control geautomatiseerde techniek om onze snijopdrachten op een snelle en vooral zeer nauwkeurige manier uit te kunnen voeren. Door deze techniek kunnen we immers het rubber op de meest efficiënte manier snijden en ook het snijverlies (dus uw kosten) tot het minimum beperken. Een ander groot voordeel van het gebruik van CNC machines is dat deze geprogrammeerd kunnen worden om specifieke bewerkingen te kunnen herhalen. Hierdoor zijn CNC machines uitstekend geschikt om grotere series te produceren van materialen of halffabricaten die uiteindelijk op exact dezelfde manier zijn vormgegeven. Onze vakmensen vertellen u graag meer over onze veelzijdige mogelijkheden in CNC productie.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.