Contact

  Home > Blog
  Akoestische panelen laten maken
  15 februari 2022

  Het maken van akoestische panelen is zeer specialistisch werk. Om dit tot in de perfectie te kunnen doen is expertise en ervaring nodig. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Marcol Stanstechnieken.

  Lees meer

  Voordelig laten snijden van hard kunststof
  23 oktober 2020

  Het snijden van kunststof kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker bij harde kunststoffen zijn speciale machines noodzakelijk om in een korte tijd een groot volume aan materialen te verwerken.

  Lees meer

  Tips bij het snijden van piepschuim
  29 juli 2020

  Wilt u piepschuim snijden en vraagt u zich af hoe u dit het beste kunt doen? Lees dan dit blog, waarin we verschillende technieken vergelijken.

  Lees meer

  Wat zijn de voordelen van frezen?
  26 mei 2020

  Frezen is een veelomvattend begrip. Het roterende gereedschap dat afhankelijk van de uitvoering zowel in radiale als axiale richting kan snijden is zeer geschikt voor het bewerken van een materiaal als kunststof. Hoe kunt u dit inzetten voor uw bedrijf?

  Lees meer

  Rubber snijden lastig? Ontdek de oplossing
  29 april 2020

  Wanneer u wel eens geprobeerd heeft om handmatig een stuk rubber te snijden, weet u vast hoe lastig het kan zijn om dit succesvol uit te voeren. Niet alleen is het moeilijk om door het rubber heen te komen met een scherp mes, de afwerking van de snijranden ziet er niet netjes en strak uit.

  Lees meer

  Hoe kan ik een grote hoeveelheid plastic laten snijden?
  26 maart 2020

  Het snijden van een grote hoeveelheid plastic kan behoorlijk uitdagend zijn. Zeker als u hier geen ervaring mee heeft. Gelukkig kunt u er ook voor kiezen om grote volumes plastic te laten snijden.

  Lees meer

  Producten laten bewerken met een snijplotter
  5 maart 2020

  Wilt u producten, zoals stickers, papier, stof of karton, laten uitsnijden door een snijplotter? Er zijn verschillende scenario’s mogelijk waarin het uitsnijden van deze materialen uiterste precisie en een hoge efficiëntie vereist. U wilt een groot volume aan producten laten bewerken en het handmatig uitvoeren van deze bewerking neemt veel tijd in beslag. Bovendien zal het resultaat nooit zo strak zijn als machinale bewerking met een snijplotter. Meer weten over het bewerken van producten met een snijplotter? U leest het in dit blog.

  Lees meer

  Laatste nieuws
  • professionele snijplotter. Goedkopere snijplotters zijn bovendien niet in staat om grotere oplages of formaten te snijden, waardoor u voor het grote werk alsnog naar een professional moet stappen.

   Van ontwerp tot realisatie

   Welk materiaal u ook wilt laten snijden, het bewerken van uw producten begint met een ontwerp. Afhankelijk van de toepassing van uw product zal dit ontwerp zeer precies uitgemeten zijn. Het is dan ook van belang dat de uitwerking van dit ontwerp net zo nauwkeurig wordt uitgevoerd. Om tot op de millimeter nauwkeurig te snijden is een professionele snijplotter een absolute vereiste. Zeker wanneer u hardere materialen wilt laten snijden heeft u goed materiaal nodig. Wilt u acrylplaat laten snijden of wilt u producten van hard plastic laten snijden? Dan bent u het beste uit bij een expert die precies weet wat zijn machines wel en niet aankunnen en hoe deze afgesteld moeten worden voor het beste resultaat.

   Geef uw snijwerk uit handen

   Wanneer u een opdracht waar een snijplotter aan te pas moet komen, kunt u het beste advies vragen aan een professional. Deze kan u precies vertellen wat wel of niet mogelijk is met een snijplotter. Neem contact op met Marcol, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechnieken. We horen graag van u!

   ">