fresen
Contact

Home > Blog
Producten laten bewerken met een snijplotter
5 maart 2020

Wilt u producten, zoals stickers, papier, stof of karton, laten uitsnijden door een snijplotter? Er zijn verschillende scenario’s mogelijk waarin het uitsnijden van deze materialen uiterste precisie en een hoge efficiëntie vereist. U wilt een groot volume aan producten laten bewerken en het handmatig uitvoeren van deze bewerking neemt veel tijd in beslag. Bovendien zal het resultaat nooit zo strak zijn als machinale bewerking met een snijplotter. Meer weten over het bewerken van producten met een snijplotter? U leest het in dit blog.

Lees meer

Hoe kan ik een grote hoeveelheid plastic laten snijden?
26 maart 2020

Het snijden van een grote hoeveelheid plastic kan behoorlijk uitdagend zijn. Zeker als u hier geen ervaring mee heeft. Gelukkig kunt u er ook voor kiezen om grote volumes plastic te laten snijden.

Lees meer

Laatste nieuws
 • professionele snijplotter. Goedkopere snijplotters zijn bovendien niet in staat om grotere oplages of formaten te snijden, waardoor u voor het grote werk alsnog naar een professional moet stappen.

  Van ontwerp tot realisatie

  Welk materiaal u ook wilt laten snijden, het bewerken van uw producten begint met een ontwerp. Afhankelijk van de toepassing van uw product zal dit ontwerp zeer precies uitgemeten zijn. Het is dan ook van belang dat de uitwerking van dit ontwerp net zo nauwkeurig wordt uitgevoerd. Om tot op de millimeter nauwkeurig te snijden is een professionele snijplotter een absolute vereiste. Zeker wanneer u hardere materialen wilt laten snijden heeft u goed materiaal nodig. Wilt u acrylplaat laten snijden of wilt u producten van hard plastic laten snijden? Dan bent u het beste uit bij een expert die precies weet wat zijn machines wel en niet aankunnen en hoe deze afgesteld moeten worden voor het beste resultaat.

  Geef uw snijwerk uit handen

  Wanneer u een opdracht waar een snijplotter aan te pas moet komen, kunt u het beste advies vragen aan een professional. Deze kan u precies vertellen wat wel of niet mogelijk is met een snijplotter. Neem contact op met Marcol, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechnieken. We horen graag van u!

  ">