Voordelig laten snijden van hard kunststof

Het snijden van kunststof kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker bij harde kunststoffen zijn speciale machines noodzakelijk om in een korte tijd een groot volume aan materialen te verwerken.

Daarom kiest men er doorgaans voor om (grote hoeveelheden) hard kunststof te laten snijden door een gespecialiseerd bedrijf. Marcol BV is een dergelijk bedrijf dat zich met vakmensen en een modern machinepark sterk maakt voor vormgeving. Wij hebben de juiste apparaten en kennis in huis om uw kunststof zorgvuldig op maat te snijden. Benieuwd hoe wij dat doen? We vertellen u er graag meer over.

Voordelig hard kunststof laten snijden

Voor het snijden van kunststof maken wij gebruik van de modernste snijmachines. Met deze machines is het mogelijk om zo goed als elk ontwerp te realiseren. Of u nu een groot volume of slechts enkele aantallen wilt laten snijden, onze vakmensen krijgen het voor elkaar. Dankzij geavanceerde software werken onze machines zeer efficiënt. We hebben dus weinig tijd of materiaal nodig om de door uw gewenste vormen te snijden.

Maatwerk voor uw opdracht

Omdat iedere opdracht anders is, zijn wij flexibel ingesteld. Van kleine tot grote opdrachten, van zachte tot harde materialen. Voor het voordelig laten snijden van kunststof en andere materialen bent u bij Marcol aan het juiste adres.

Neem contact op met Marcol

Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we zeggen dat snij- en stanstechnieken onderdeel uitmaken van ons DNA. De afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het stansen, snijden en frezen van verpakkingsmaterialen, eindproducten, onderdelen van producten en halffabricaten. Vanuit onze vestiging in Kaatsheuvel verwerken we met zeer moderne machines en grote nauwkeurigheid een grote diversiteit aan stans- en snijwerken. Vakkundige operators bedienen onze systemen. Wij voeren samen met onze mensen in de backoffice en frontoffice uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak uit.

Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw producten snel en tot op de millimeter nauwkeurig kan industrieel kan snijden met behulp van een snijplotter? Heeft u bijvoorbeeld een schuim snijder nodig? Marcol realiseert snijtechniek van prototypen tot grote volumes. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer te vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen.