Contact

  Home > Blog > Voordelig laten snijden van hard kunststof

  Voordelig laten snijden van hard kunststof  23 oktober 2020

  Het snijden van kunststof kan een behoorlijke uitdaging zijn. Zeker bij harde kunststoffen zijn speciale machines noodzakelijk om in een korte tijd een groot volume aan materialen te verwerken.

  Daarom kiest men er doorgaans voor om (grote hoeveelheden) hard kunststof te laten snijden door een gespecialiseerd bedrijf. Marcol BV is een dergelijk bedrijf dat zich met vakmensen en een modern machinepark sterk maakt voor vormgeving. Wij hebben de juiste apparaten en kennis in huis om uw kunststof zorgvuldig op maat te snijden. Benieuwd hoe wij dat doen? We vertellen u er graag meer over.

  Voordelig hard kunststof snijden

  Voordelig hard kunststof laten snijden

  Voor het snijden van kunststof maken wij gebruik van de modernste snijmachines. Met deze machines is het mogelijk om zo goed als elk ontwerp te realiseren. Of u nu een groot volume of slechts enkele aantallen wilt laten snijden, onze vakmensen krijgen het voor elkaar. Dankzij geavanceerde software werken onze machines zeer efficiënt. We hebben dus weinig tijd of materiaal nodig om de door uw gewenste vormen te snijden.

  Maatwerk voor uw opdracht

  Omdat iedere opdracht anders is, zijn wij flexibel ingesteld. Van kleine tot grote opdrachten, van zachte tot harde materialen. Voor het voordelig laten snijden van kunststof en andere materialen bent u bij Marcol aan het juiste adres.

  Neem contact op met Marcol

  Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we zeggen dat snij- en stanstechnieken onderdeel uitmaken van ons DNA. De afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het stansen, snijden en frezen van verpakkingsmaterialen, eindproducten, onderdelen van producten en halffabricaten. Vanuit onze vestiging in Kaatsheuvel verwerken we met zeer moderne machines en grote nauwkeurigheid een grote diversiteit aan stans- en snijwerken. Vakkundige operators bedienen onze systemen. Wij voeren samen met onze mensen in de backoffice en frontoffice uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak uit.

  Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw producten snel en tot op de millimeter nauwkeurig kan industrieel kan snijden met behulp van een snijplotter? Heeft u bijvoorbeeld een schuim snijder nodig? Marcol realiseert snijtechniek van prototypen tot grote volumes. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer te vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen.

  Terug naar overzicht
  Laatste nieuws
  • professionele snijplotter. Goedkopere snijplotters zijn bovendien niet in staat om grotere oplages of formaten te snijden, waardoor u voor het grote werk alsnog naar een professional moet stappen.

   Van ontwerp tot realisatie

   Welk materiaal u ook wilt laten snijden, het bewerken van uw producten begint met een ontwerp. Afhankelijk van de toepassing van uw product zal dit ontwerp zeer precies uitgemeten zijn. Het is dan ook van belang dat de uitwerking van dit ontwerp net zo nauwkeurig wordt uitgevoerd. Om tot op de millimeter nauwkeurig te snijden is een professionele snijplotter een absolute vereiste. Zeker wanneer u hardere materialen wilt laten snijden heeft u goed materiaal nodig. Wilt u acrylplaat laten snijden of wilt u producten van hard plastic laten snijden? Dan bent u het beste uit bij een expert die precies weet wat zijn machines wel en niet aankunnen en hoe deze afgesteld moeten worden voor het beste resultaat.

   Geef uw snijwerk uit handen

   Wanneer u een opdracht waar een snijplotter aan te pas moet komen, kunt u het beste advies vragen aan een professional. Deze kan u precies vertellen wat wel of niet mogelijk is met een snijplotter. Neem contact op met Marcol, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechnieken. We horen graag van u!

   ">