Frezen

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Sterk in vormgeving

U wilt optimaal presteren tegenover uw afnemers. Bij Marcol Stanstechniek werken we vanuit dezelfde filosofie. We maken graag het verschil voor onze opdrachtgevers. Dit doen we door een goede gesprekspartner te zijn, door mee te denken en uiteraard door het bieden van uitstekend freeswerk. Voor het frezen van de diverse materiaalsoorten beschikken we over de meest moderne machines en vakkundige, enthousiaste medewerkers. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het frezen van uw producten. Of voor een combinatie van freeswerk, stanswerk en snijwerk? Besteed het frezen, stansen en snijden van uw materialen en producten dan met een gerust hart uit aan Marcol. Marcol Standstechnieken is een zeer ervaren bedrijf dat zich met vakmensen en een modern machinepark sterk maakt voor vormgeving.

Frezen van producten

Door middel van CNC ( Computer Numerical Control ) geautomatiseerde freestechniek kunnen onze freesmachines alle mogelijke vormen, van eenvoudig tot zeer complex, frezen uit diverse soorten materiaal. Waaronder kunststoffen als polyurethaan en polystyreen. Maar ook schuim frezen behoort tot onze diensten. Hierbij kan het gaan om uitsparingen voor bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal. Met freestechniek zorgen we ervoor dat uw product zeer precies in de verpakking pas voor een goede bescherming en presentatie. Daarnaast is freestechniek geschikt voor het maken van gaten en sleuven in producten. Frezen kunnen wij realiseren in elk denkbaar materiaal waarna het kan worden afgewerkt in de meest uitlopende vormen.

Geavanceerde technieken en machines

CNC techniek staat garant voor zeer nauwkeurig freeswerk, snelheid, en het efficiënt kunnen produceren van grote volumes. Daarnaast realiseert Marcol door middel van freestechniek de totstandkoming van unieke objecten. Objecten waarbij het niet gaat om grote volumes, maar waarbij het kan gaan om bijzondere voorwerpen in kleine of eenmalige producties. Of het nu gaat om het frezen van verpakkingsmateriaal, van een halffabricaten of eindproducten, of om het frezen van unieke, eenmalige objecten, Marcol verzorgt het voor u. Met zeer moderne freesmachines en de vakkundigheid van onze enthousiaste medewerkers wordt uw opdracht gerealiseerd. Precies volgens wens, precies volgens afspraak.

Ruim 50 jaar ervaring in frezen

De afgelopen 50 jaar zijn we uitgegroeid tot een modern bedrijf, gevestigd in Kaatsheuvel, dat zich heeft gespecialiseerd in het stansen, snijden en frezen van verpakkingsmaterialen, eindproducten, onderdelen van producten en halffabricaten. Ons moderne machinepark bestaat uit computergestuurde machines die nauwkeurig een grote diversiteit aan werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze machines worden bediend door zeer vakkundige en operators. Samen met onze mensen in de backoffice en frontoffice zorgen wij ervoor dat uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Neem direct contact op

Bij Marcol Stanstechniek investeren we graag in duurzame relaties met onze opdrachtgevers. We zijn een sparringpartner, gesprekspartner en leverancier die uitgaat van optimale productontwikkeling en (economische) efficiënte. We gaan uit van het beste resultaat voor u en uw afnemers en gaan daarbij niet voorbij aan duurzaamheid. Heeft u behoefte aan een dergelijke partner en bent u op zoek naar perfect uitgevoerd freeswerk, stanswerk of snijwerk voor uw producten? Neem dan contact met ons op. We maken ons graag sterk voor exacte vormen die uw producten nodig hebben.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.