Kunststof frezen

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Het frezen van kunststof tot in de perfectie

Marcol is een aansprekend bedrijf dat instaat voor lange ervaring en een uitstekende kwaliteit bij het frezen van kunststof materialen. We hebben een uitstekende expertise op dit gebied en de beschikking over de meest geavanceerde materialen om het werk tot in de perfectie te kunnen uitvoeren.

Het motto van Marcol is eenvoudig:” You name it, We cut it”. Het verwijst perfect naar het DNA van ons bedrijf. We zijn al ruim een halve eeuw lang een aansprekende partij voor het stansen, frezen en snijden van een veelzijdigheid aan materialen. We onderscheiden ons door onze flexibele inrichting waarbij we gebruik kunnen maken van een zeer geavanceerd machinepark. Hierdoor kunnen we op de meest efficiënte manier werken wat uiteraard zowel een tijdbesparend als een kostenbesparend resultaat geeft.

Kunststof frezen in elke vorm

Bij Marcol hebben we de instelling dat we streven naar perfectie in het frezen van kunststof materialen. We nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Uiteraard nemen onze vakkundige en enthousiaste medewerkers vooraf uitgebreid de tijd voor u om de opdracht en de doelstellingen met u te bespreken. We denken graag met u mee hoe we dit op de beste manier kunnen realiseren.

Hiervoor hebben we een grote hoeveelheid geavanceerde machines tot onze beschikking. We maken gebruik van een Computer Numerical Control geautomatiseerde freestechniek. Door deze CNC techniek zijn onze freesmachines in staat om alle mogelijke vormen te frezen uit kunststof materialen zoals polyurethaan en polystyreen. U kunt bij ons terecht voor de meest complexe opdrachten.

Bewerk in ieder detail

We kunnen ieder denkbaar materiaal frezen. Er zijn dan ook diverse toepassingen waarom u kunststof halfproducten kunt laten frezen. Denk hierbij aan het vervaardigen van verpakkingsproducten of het laten maken van gaten en sleuven in producten.

Ons geavanceerde machinepark stelt ons in staat om een beoogd eindresultaat tot op de millimeter nauwkeurig op te leveren. Onze gedetailleerde CNC freestechniek waarover we de beschikking hebben staat garant voor een perfect product, ook bij het frezen van grote volumes. Uiteraard kunt u ook terecht voor het laten vervaardigen van unieke objecten of kleine- en eenmalige producties.

Met behulp van onze zeer moderne freesmachines, in combinatie met de vakkundigheid van onze enthousiaste medewerkers wordt uw opdracht precies volgens wens en afspraak voor u gerealiseerd. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Neem direct contact op

Heeft u interesse in meer informatie en persoonlijk advies over het laten frezen van kunststof? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers laten u graag zien wat onze mogelijkheden zijn en denken graag met u mee hoe uw wensen het beste uitgevoerd kunnen worden.

Uiteraard kunnen we u een goed beeld schetsen over de kosten en kunnen we gerichte afspraken maken over de opleverdatum. Door onze moderne middelen kunnen we immers het volledige proces tot in detail plannen. Dit heeft niet alleen betrekking op het resultaat, maar ook op de gerelateerde zaken. U kunt dus in alle opzichten op ons rekenen.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.