Home > Snijden

Snijden


Met de Zünd G3 3XL 3200 heeft Marcol een primeur in huis: het is de grootste snijplotter die in Nederland is geplaatst.

Uniek aan deze snijplotter van Zwitserse makelij is dat de lengte van de producten nooit meer een beletsel is. Ze kunnen oneindig lang worden gesneden. Ideaal voor producten met buitenproportionele maten, zoals luchtballonnen of vrachtwagenzeilen.

Naast snijden kan deze snijplotter, die een maximale breedte van 3200 centimeter heeft, ook frezen. Bijzonder is dat beide handelingen tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd. Een product hoeft dus maar één keer te worden opgespannen. Dat scheelt tijd, daardoor ook geld. Naar gelang van het product wordt er met een vast of een oscillerend mes gesneden.

Ook kan op de Zünd G3 3XL 3200 een rotatiemes worden gemonteerd. Daardoor kunnen ook moeilijke producten worden gestanst, zoals airbags, brandweerpakken en kogelwerende vesten.

Behalve technologisch is de Zünd G3 3XL 3200 snijplotter ook met zijn software zijn tijd ver vooruit. De nieuwste digitale mogelijkheden zijn erin verwerkt: de snijplotter werkt sneller en nauwkeuriger.

De snijplotter is heel flexibel. Behalve grote opdrachten kan die ook worden ingezet voor kleine series. Ook het maken van een prototype is eenvoudiger geworden. Daardoor kan er nog sneller op de vraag van klanten worden ingespeeld.

 

 

 

 

 

Laatste nieuws