Home > Snijden

Snijden

Zoekt u een ervaren, prettige partner voor het industrieel snijden van verpakkingsmateriaal, producten of objecten? Marcol BV is een zeer ervaren bedrijf dat zich met vakmensen en een modern machinepark sterk maakt voor vormgeving. Marcol heeft de beschikking over meerdere geavanceerde snij- en freesmachines die onder andere leer, karton, (ver)pakkingen, interieuronderdelen, autobekleding en tapijttegels perfect kunnen snijden. We zijn er trots over de meest moderne machines te kunnen beschikken waarmee we de meest uiteenlopende producten en materialen op maat kunnen snijden. Of het nu gaat om piepschuim, kunststof, rubber of schuim snijden. We helpen u er graag mee. Ook kunt u ons inschakelen om polystyreen, plastic, acrylplaat of akoestisch schuim te snijden.

Snijden: ruim 50 jaar ervaring

Voor het snijden van materialen maken we gebruik van de modernste snijmachines. Hierdoor is zo goed als elk ontwerp mogelijk. Met de Zünd G3 3XL 3200 heeft Marcol een primeur in huis: het is de grootste snijplotter die in Nederland is geplaatst. Met deze snijplotter van Zwitserse makelij is het snijden van iedere lengtes mogelijk. Hiermee realiseren wij producten met buitenproportionele maten, zoals luchtballonnen of vrachtwagenzeilen. Naar gelang van het product snijden we met een vast of een oscillerend mes. Ook kan op de Zünd G3 3XL 3200 een rotatiemes worden gemonteerd. Daardoor kunnen ook moeilijke producten worden gestanst, zoals airbags, brandweerpakken en kogelwerende vesten. Naast snijden kan deze snijplotter, die een maximale breedte van 3200 centimeter heeft, ook frezen. Bijzonder is dat beide handelingen tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd. Een product hoeft dus maar één keer te worden opgespannen. Deze efficiënte manier van werken werkt tijdbesparend en kostenbesparend.

Nieuwste digitale mogelijkheden

Behalve technologisch is de Zünd G3 3XL 3200 snijplotter ook met zijn software zijn tijd ver vooruit. De nieuwste digitale mogelijkheden zijn erin verwerkt: de snijplotter werkt sneller en nauwkeuriger. Deze krachtpatser heeft ook een rustige kant… Behalve grote opdrachten onze ultramoderne snijplotter ook worden ingezet voor kleine series. Grote objecten, grote volumes, maar ook het maken van een aantal prototypes, het is allemaal mogelijk. Ook hebben wij verschillende papiersnijders die snel en eenvoudig grote oplagen papier kunnen versnijden.

Snijden van allerlei producten

Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we zeggen dat snij- en stanstechnieken onderdeel uitmaken van ons DNA. De afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het stansen, snijden en frezen van verpakkingsmaterialen, eindproducten, onderdelen van producten en halffabricaten. Vanuit onze vestiging in Kaatsheuvel verwerken we met zeer moderne machines en grote nauwkeurigheid een grote diversiteit aan stans- en snijwerken. Vakkundige operators bedienen onze systemen. Wij voeren samen met onze mensen in de backoffice en frontoffice uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak uit.

Wij helpen u graag!

Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw producten snel en tot op de millimeter nauwkeurig kan industrieel kan snijden met behulp van een snijplotter? Heeft u bijvoorbeeld een schuim snijder nodig? Marcol realiseert snijtechniek van prototypen tot grote volumes. Zoekt u een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industrieel snijtechniek met ervaring, knowhow en gunstige prijzen? Wij zijn op onze beurt benieuwd naar uw bedrijf en producten! Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer te vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen.

Snijden
  • snijden Marcol BV
  • snijden producten
  • snijden