Snijden

Of het nu gaat om kunststof, rubber of schuim snijden. We helpen u er graag mee. Ook kunt u ons inschakelen om polystyreen, plastic, acrylplaat, textiel of akoestisch schuim te snijden.

Diverse materialen op maat gesneden

Zoekt u een partner voor het industrieel snijden van verpakkingsmateriaal, producten of objecten? Marcol BV is een zeer ervaren bedrijf dat zich met vakmensen en een modern machinepark sterk maakt voor een gewenst eindproduct. Marcol BV heeft de beschikking over meerdere geavanceerde snijmachines die onder andere leer, (ver)pakkingen, interieur-onderdelen, autobekleding en tapijttegels perfect snijden. We beschikken over de meest moderne machines waarmee we uiteenlopende producten en materialen op maat kunnen snijden. Daar zijn we trots op. Of het nu gaat om kunststof, rubber of schuim snijden. We helpen u er graag mee. Ook kunt u ons inschakelen om polystyreen, plastic, acrylplaat, textiel of akoestisch schuim te snijden.

Snijden: ruim 50 jaar ervaring

Voor het snijden van materialen maken we gebruik van de modernste snijmachines. Hierdoor is zo goed als elk ontwerp mogelijk. Met de Zünd G3 3XL 3200 heeft Marcol  BV de grootste snijplotter die in Nederland is geplaatst. Deze snijplotter van Zwitserse makelij maakt het snijden van diverse lengtes mogelijk. Hiermee realiseren wij producten met buitenproportionele maten, zoals luchtballonnen of vrachtwagenzeilen. Naar gelang van het product snijden we met een vast of een oscillerend mes. Ook kan op de Zünd G3 3XL 3200 een rotatiemes worden gemonteerd. Daardoor worden ook moeilijke producten gesneden, zoals airbags, brandweerpakken en kogelwerende vesten.

Nieuwste digitale mogelijkheden

Binnen onze snijwerkzaamheden maken wij gebruik van nestingsoftware. Deze software helpt bij het vakkundig winnen van onderdelen uit het plaatwerk en zo wordt materiaalverlies tot een minimum beperkt. Dit is slechts een van de innovaties die wij doorvoeren binnen onze bedrijfsprocessen. Door voortdurend verder te innoveren zorgen wij ervoor dat uw materiaal met nog meer rendement wordt verwerkt en wij nog meer opdrachten kunnen realiseren.  

Snijden van allerlei producten

Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we zeggen dat snij- en stanstechnieken onderdeel uitmaken van ons DNA. De afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het stansen en snijden van verpakkingsmaterialen, eindproducten, onderdelen van producten en halffabricaten. Vanuit onze vestiging in Kaatsheuvel verwerken we met moderne machines en grote nauwkeurigheid een diversiteit aan stans- en snijwerken. Vakkundige operators bedienen onze systemen. Wij voeren samen met onze mensen in de backoffice en frontoffice uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak uit.

Wij helpen u graag!

Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw producten snel en tot op de millimeter nauwkeurig industrieel snijdt met behulp van een snijplotter? Heeft u bijvoorbeeld een schuim snijder nodig? Marcol BV realiseert snijtechniek van prototypen tot grote volumes. Zoekt u een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechniek met knowhow en gunstige prijzen? Wij zijn op onze beurt benieuwd naar uw bedrijf en producten! Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer te vertellen over wat wij kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Bij Marcol BV maken we gebruik van hoge kwaliteit ‘dieless’ snijmachines. Dit zijn snijmachines zonder stansmes. Daardoor is de handeling eenvoudiger en goedkoper dan bij regulier stanswerk. Verschillende voordelen zijn dan ook de hoge snijd- en ponssnelheid, het gebruiksgemak, een grotere productieflexibiliteit en verlaging van de time-to-market. In de praktijk zijn 3 minuten vaak meer dan genoeg om te schakelen tussen het uitsnijden van zachte, dunne materialen en de zwaardere, dikkere materialen.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.