Schuim snijden

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Wij snijden uw schuim producten op maat

Marcol is een modern geoutilleerd bedrijf met ruime kennis en ervaring op het gebied van stansen en snijden. Op het moment dat u een materiaal als schuim op de juiste maat wilt snijden, kunt u dan ook zeker bij ons terecht. We beschikken over geavanceerde apparatuur om deze klus tot in de perfectie voor u uit te voeren.

We zijn een zeer aansprekend bedrijf in snij- en stans werkzaamheden. We hebben al ruim 50 jaar ervaring op dit vakgebied dus we durven gerust te stellen dat deze werkzaamheden in ons DNA zitten. Gedurende deze lange tijd hebben we uiteraard een uitstekende vakkennis opgebouwd. We nodigen u van harte uit om daarvan gebruik te maken als u een halfproduct als schuim op de juiste maat wilt laten snijden.

Computergestuurde machines: schuim snijden in iedere vorm

Ons bedrijf is gevestigd in Kaatsheuvel. Op onze ruime locatie aan de Luxemburgstraat hebben we de beschikking over de meest moderne snijmachines. Als u een bedrijf zoekt voor het nauwkeurig laten snijden van schuim bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo hebben we onder andere de Zünd G3 3XL 3200 tot onze beschikking. Dit is de grootste snijmachine die in Nederland geplaatst is. Hiermee kunnen we materialen van iedere maatvoering bewerken, ook de buitenproportionele maten. We kunnen het schuim met zowel een vaste, een oscillerende of een rotatie mes snijden. De keuze hiertussen hangt af van het karakter van de opdracht.

Schuimrubber snijden is maatwerk

Ook met betrekking tot het gebruik van software zijn we toonaangevend op dit gebied. We nemen net als u alleen met het beste resultaat genoegen en kunnen de materialen tot op de millimeter nauwkeurig voor u snijden. Deze efficiënte manier van werken werkt tijdbesparend en kostenbesparend. Dit laatste merkt u natuurlijk in de gunstige prijsstelling die wij hanteren. Tevens kunnen we een opdracht zeer nauwkeurig voor u inplannen en weet u precies wanneer u de beschikking heeft over de schuimdelen. U kunt er dus op vertrouwen dat uw opdracht van begin tot eind zorgvuldig, efficiënt en altijd volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Wij helpen u graag!

Wij staan voor u klaar voor alle opdrachten met betrekking tot het op maat maken van schuimmaterialen. U kunt op ons rekenen als u grote hoeveelheden schuim op de juiste maat wilt laten maken, maar ook voor kleinere partijen of het maken van slechts enkele stuks.

Onze geavanceerde snijmachines worden bediend door zeer vakkundige operators. Uiteraard kunnen deze mensen u op een perfecte manier persoonlijk adviseren hoe de snijwerkzaamheden het beste (op de meest efficiënte manier) kunnen worden aangepakt.

Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak met ons om af te stemmen wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u bij ons terecht met al uw vragen over het laten snijden van schuim. We nemen graag de tijd voor u.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.