Foam snijden

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Foam snijden

Hoewel foam een praktisch materiaal is, valt het snijden van foam niet altijd mee. Daarom is het belangrijk om een speciale snijmachine te gebruiken. Logisch dat u die niet zomaar bij de hand heeft. We raden het u dan ook aan om uw foam door onze professionele apparatuur te laten snijden. Bij Marcol BV hebben wij de juiste machines in huis om uw opdracht zeer nauwkeurig uit te voeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Foam snijden met professionele apparatuur

Om grote hoeveelheden foam in een keer te snijden beschikken we over geavanceerde apparatuur. Zo hebben we bij Marcol BV de modernste snijmachines. Hierdoor is zo goed als elk ontwerp mogelijk. Met de Zünd G3 3XL 3200 heeft Marcol BV de grootste snijplotter die in Nederland is geplaatst in huis. Deze snijplotter van Zwitserse makelij maakt het snijden van diverse lengtes mogelijk. Onze medewerkers houden daarbij het proces nauwlettend in de gaten. Inmiddels zijn wij gewend om grote hoeveelheden in één keer in de juiste maten te snijden, maar ook voor kleinere project kunt u bij ons terecht. Dankzij onze vakmensen wordt iedere snijklus weer een succes.

Toepassingen foam snijden

‘Foam’ is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten materialen. Deze materialen hebben gemeen dat ze een vrij zachte structuur hebben en een schuimachtig uiterlijk en structuur hebben. Doorgaans wordt het foam dat wij snijden van kunststoffen gemaakt, maar er bestaan ook eco-vriendelijke toepassingen. Met foam kan onder meer purschuim, schuimrubber (waaronder polyether of PVC) of foamboard worden bedoeld. Wij kunnen al deze verschillende soorten foam op maat snijden. Enkele voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd:

  • Isolatiemateriaal
  • Matten (voor in een gym- of sportzaal)
  • Speelgoed
  • Speciale matrassen
  • Geluidsisolatie
  • Bekleding van voertuigen

Meer dan snijden

Ook wanneer u bepaalde patronen, vormen of structuren in uw product wil laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het stansen of frezen van allerlei vormen en texturen in uw foam kunt u bij Marcol BV terecht. Zo kunt u het op maat gesneden foam bijvoorbeeld voorzien van textuur zoals noppen, punten of speciale bevestigingsgaten. Ook voor deze technieken gebruikt Marcol BV moderne apparatuur die, met zo min mogelijk restafval, uw foam bewerkt.

You Name It, We Cut It!

Onze slogan is dan ook niet voor niets: ‘You Name It, We Cut It!’. Mocht u dus twijfelen of u uw klus wel door ons kunt laten uitvoeren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om een offerte bij ons op te vragen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door onze vestiging en werkplaats in Kaatsheuvel te bezoeken. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.