Stansen

Uw product en uw klanttevredenheid is ons veel waard. Marcol BV levert hieraan graag een bijdrage door uw ontwerpen en producten op een vakkundige manier vorm te geven met behulp van de stanstechniek. Precies volgens wens en precies zoals afgesproken. Marcol BV is een ervaren en modern stansbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het stansen van diverse materialen. Ons moderne machinepark plus de vakkennis van onze mensen zorgen ervoor dat wij uw producten snel, zorgvuldig, efficiënt en nauwkeurig vormgeven.

Wij stansen uw materiaal nauwkeurig

Gevormd door ons verleden en met de blik op de toekomst zijn we trots op onze historie die teruggaat tot 1968. Kennis van toen, enthousiasme en vooruitstrevende technologie komen samen in het moderne bedrijf dat Marcol BV vandaag de dag is. Kiezen voor een ervaren partner als Marcol BV betekent dat u kiest voor een partner die aan een half woord genoeg heeft. Al onze medewerkers op de werkvloer zijn ervaren werknemers. Met veel enthousiasme zorgen we er samen voor dat uw opdracht tot in de kleinste details wordt uitgevoerd.

Heeft u interesse om uw materiaal te laten stansen door een geoutilleerd bedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring? Denk dan aan het vakmanschap van Marcol BV gevestigd in Kaatsheuvel.

Stansen van diverse materialen

Door te kiezen voor stansen wordt afval- en materiaalverspilling tot een minimum beperkt. Of dat nu gaat om rubberstrips voor onder spoorbielzen, of het stansen van filters. Marcol BV stanst diverse materialen, denk hierbij aan bijvoorbeeld rubber, kunststoffen en leer.

Ons machinepark

Marcol BV beschikt over een modern machinepark bestaande uit meerdere stansmachines. Wij hebben bijvoorbeeld stansmachines met een formaat van 2 meter bij 80 centimeter en machines waarbij de stanskop 360 graden kan draaien, zodat er in elke willekeurige positie gestanst kan worden. Alle stansmachines beschikken daarbij over unieke eigenschappen. Heeft u een specifiek project in gedachte? Door de verscheidenheid van ons machinepark zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Te verwerken materialen kunnen in iedere gewenste vorm worden gestanst/gesneden.

Welke bewerkingen zijn er mogelijk met stansen?

Wilt u voorgevormde producten laten voorzien van gaten, sleuven of een andere gewenste vorm? Het is allemaal mogelijk. De stansmachines van Marcol BV worden stuk voor stuk computergestuurd en hebben daardoor het vermogen om een constante druk tot 100 ton te leveren. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine onderdelen perfect op maat worden bewerkt. Daarnaast kunnen wij uw producten snijden op de nieuwe ZUND G3 3XL 3200, de grootste snijplotter in Nederland. Onze mensen zetten zich dagelijks in voor bedrijven die kleinere, grote of zeer grote volumes aanbieden voor stansverwerking. Door de nieuwste technologie en de CNC gestuurde machines kan de productie snel, efficiënt en zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Door optimaal gebruik van de grondstoffen blijven afval en daarmee overbodige kosten beperkt.

De bewerkbare materialen

Benieuwd naar wat wij daadwerkelijk bewerken? Onderstaand overzicht geeft een duidelijk beeld van de materialen waar wij mee kunnen werken.

Acrylaat

Glasvezelmatten

PE Schuim

Berkentriplex

Hout

PET-G

PET akoestische panelen

Katoen

Polycarbonaat

Dakfolie

LDPEPolyesterwol

EPDM

Leer

Polyprop

EPDM RubberNeopreen

Polystyreen

Foam

Vilt

Rubber

Ontzettend veel mogelijkheden

Wij kunnen voor vrijwel elke sector van waarde zijn. Dat bewijzen wij al sinds 1968 en dat doen we nog iedere dag. Niet alleen de grafische wereld profiteert van onze perfecte kwaliteit. Wij zijn ook actief voor klanten uit de meubelindustrie, auto-industrie, kunststofverwerkers, drukkerijen en nog heel veel anderen. Wij zorgen dat iedere klant tot in de volledigheid wordt ontzorgd en daarbij een eindproduct op maat wordt geleverd.

Onze projecten

Marcol BV heeft veel ervaring met verschillende opdrachtgevers. Wij zijn trots op onze producten en delen dit ook graag met u. Dit geeft u ook direct een beter beeld van de verschillende mogelijkheden. We krijgen opdrachten waar we tegeldragers realiseren voor dakterrassen, maar ook tapijten voor de Boeing Dreamliner. Onze projecten zijn divers, maar dat maakt voor ons niet uit. Wij vinden het belangrijk om in een vroeg stadium de mogelijkheden te bespreken. Is iets écht niet mogelijk? Dan communiceren wij dit direct. Anders gaan we graag voor u aan de slag. Bekijk onderstaande foto’s om een beter beeld te krijgen van onze mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Marcol BV is een zeer ervaren, modern stansbedrijf. Naast stansverwerking verzorgen wij voor onze opdrachtgevers ook divers snijwerk. Wij zijn benieuwd naar uw bedrijf en de maatwerkoplossingen die u zoekt. Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw producten snel en tot op de millimeter nauwkeurig kan stansen? Een partner met knowhow en gunstige prijzen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.