Over ons

Marcol B.V. is ruim 50 jaar gespecialiseerd in het stansen van diverse producten.

Marcol B.V. is ruim 50 jaar gespecialiseerd in het stansen van diverse producten. Marcol BV beschikt over een modern machinepark van diverse stansmachines waaronder enkele computergestuurde stans- / snijmachines met een capaciteit tot 100 ton. Daarnaast kunnen wij uw producten snijden op de nieuwe ZUND G3 3XL 3200, de grootste snijplotter in Nederland.

Door de nieuwste technologie en de CNC gestuurde machines kan de productie snel en efficiënt worden uitgevoerd. Op de millimeter nauwkeurig wordt het product bewerkt. Door optimaal gebruik van de grondstof blijft afval zeer beperkt. De materialen kunnen in iedere gewenste vorm worden gestanst / gesneden. Reeds voorgevormde producten kunnen worden voorzien van gaten, sleuven of gewenste vorm.

Bij Marcol B.V. vinden we het belangrijk om enkel en alleen producten te leveren van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij dan ook dagelijks mee bezig. Gepassioneerd en gedreven hebben wij in het verleden verschillende prachtige projecten gerealiseerd. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wilt u meer weten over ons bedrijf of de werkwijze? Neem direct contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag voor u aan de slag.