Contact

  Home > Over ons

  Over ons


  Marcol is ruim 40 jaar gespecialiseerd in het stansen van diverse producten. Marcol beschikt over een modern machinepark van diverse stansmachines waaronder enkele computergestuurde stans- / snijmachines met een capaciteit tot 100 ton. Daarnaast kunnen wij uw producten snijden op de nieuwe ZUND G3 3XL 3200, de grootste snijplotter in Nederland.

  Door de nieuwste technologie en de CNC gestuurde machines kan de productie snel en efficiënt worden uitgevoerd. Op de millimeter nauwkeurig wordt het product bewerkt. Door optimaal gebruik van de grondstof blijft afval zeer beperkt. De materialen kunnen in iedere gewenste vorm worden gestanst / gesneden. Reeds voorgevormde producten kunnen worden voorzien van gaten, sleuven of gewenste vorm.

  Laatste nieuws
  • professionele snijplotter. Goedkopere snijplotters zijn bovendien niet in staat om grotere oplages of formaten te snijden, waardoor u voor het grote werk alsnog naar een professional moet stappen.

   Van ontwerp tot realisatie

   Welk materiaal u ook wilt laten snijden, het bewerken van uw producten begint met een ontwerp. Afhankelijk van de toepassing van uw product zal dit ontwerp zeer precies uitgemeten zijn. Het is dan ook van belang dat de uitwerking van dit ontwerp net zo nauwkeurig wordt uitgevoerd. Om tot op de millimeter nauwkeurig te snijden is een professionele snijplotter een absolute vereiste. Zeker wanneer u hardere materialen wilt laten snijden heeft u goed materiaal nodig. Wilt u acrylplaat laten snijden of wilt u producten van hard plastic laten snijden? Dan bent u het beste uit bij een expert die precies weet wat zijn machines wel en niet aankunnen en hoe deze afgesteld moeten worden voor het beste resultaat.

   Geef uw snijwerk uit handen

   Wanneer u een opdracht waar een snijplotter aan te pas moet komen, kunt u het beste advies vragen aan een professional. Deze kan u precies vertellen wat wel of niet mogelijk is met een snijplotter. Neem contact op met Marcol, een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechnieken. We horen graag van u!

   ">