Schuim snijder

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Vakwerk door professionals

Als u een groot volume schuim wilt laten snijden, bent u bij Marcol BV aan het juiste adres. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring op het vakgebied van snij- en stanswerkzaamheden. Bovendien beschikken wij over de geavanceerde apparatuur die nodig is om een klus als deze tot in perfectie voor u uit te voeren. Wij raden het u dan ook aan om uw schuim door onze professionals op maat te laten snijden. Lees hieronder hoe onze schuim snijder dit doet en neem vandaag nog contact met ons op.

In iedere vorm met computergestuurde machines

Het snijden van een schuim is een klus die wij zeer precies uitvoeren. U kunt het schuim alleen optimaal benutten als het tot op de millimeter nauwkeurig voor u gesneden wordt. De combinatie van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste software maken wij dit mogelijk, waarbij we ook nog eens tijd- en kostenbesparend te werk gaan. Dit resulteert in de gunstige prijsstelling die wij hanteren. Wij hebben de Zünd G3 3XL 3200 tot onze beschikking, de grootste snijmachine die in Nederland geplaatst is. Dit geeft ons de mogelijkheid om zelfs de meest exorbitante maten voor u te snijden. Onze moderne software zorgt ervoor dat wij uw opdracht zeer nauwkeurig inplannen, zodat u precies weet wanneer uw schuimdelen gesneden zijn. Wij werken van begin tot het eind van uw opdracht zorgvuldig efficiënt en volgens afspraak, daar kunt u op vertrouwen.

En meer

Naast het snijden van schuim doen wij bij Marcol nog veel meer om onze klanten van dienst te zijn. Heeft u een stuk schuim dat u wilt laten frezen in een bepaalde vorm of textuur? Ook dat kunnen onze vakmensen voor u regelen met de professionele apparatuur die zij tot hun beschikking hebben. Het toevoegen van noppen, punten of speciale bevestigingsgaten vallen onder de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Onze schuim snijder werkt met moderne apparatuur die ook bij deze technieken zo min mogelijk restafval oplevert.

Ruim 50 jaar ervaring!

Marcol Stanstechnieken is ervaren bedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Al meer dan 50 jaar zijn we gespecialiseerd in het stansen, snijden en frezen van uiteenlopende producten. Bent u op zoek naar een bedrijf dat dit voor u uit handen neemt? Bij Marcol beschikken we over de juiste materialen en kennis, waarmee we de beste kwaliteit leveren.

Neem contact met ons op!

Wij staan voor u klaar om u te helpen met het bewerken van schuimdelen. Mocht u twijfelen of wij uw klus wel kunnen uitvoeren, neem dan contact met ons op. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en maken een offerte op als u deze opvraagt. Vul het contactformulier op onze website in of bezoek onze vestiging in Kaatsheuvel. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.