Multiplex stansen

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Leer stansen

Hecht u veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten? Marcol BV helpt u graag verder met het stansen van leer. Daarbij staat uw product en tevredenheid hoog in ons vaandel. Het ontwerp en het product wordt op een vakkundige manier vormgegeven door behulp van onze moderne stanstechnieken. Wij zijn gespecialiseerd in het stansen van leer en andere materialen. Uw project wordt precies volgens wens én zoals afgesproken gerealiseerd.

Al uw leren stanswerk tot op de millimeter nauwkeurig

Kiest u voor Marcol BV als partner voor uw leren stanswerk, dan kiest u voor een ervaren partner. Onze kennis is in de laatste 50 jaar opgebouwd en daarbij combineren we moderne stanstechnieken met onze ervaring. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en dat ziet u terug in de kwaliteit van onze producten. Wij werken iedere dag met veel passie en enthousiasme aan diverse opdrachten. Daarbij staat de nauwkeurigheid centraal. Al onze medewerkers op de werkvloer zijn ervaren werknemers en werken dagelijks met veel enthousiasme aan uw opdracht. De kleinste details maken het verschil.

Wat kunnen wij voor u stansen?

Heeft u een ontwerp in gedachte? Dan kunt u dit ontwerp eenvoudig aanleveren in de vorm van een Autocad of een Illustrator-bestand. Wij lezen dit vervolgens af in onze computergestudeerde machines. Dit geeft direct de mogelijkheden weer. De mogelijkheden bij Marcol BV zijn haast eindeloos. Wij stansen leer  in diverse vormen en maten, inclusief complexe, op maat gemaakte ontwerpen. Onze diensten omvatten het stansen van lederen onderdelen voor kleding, accessoires, interieurcomponenten in de auto- en meubelindustrie, ambachtelijke projecten zoals etuis en portefeuilles, evenals industriële toepassingen zoals afdichtingen en dempingsmateriaal. Deze flexibiliteit maakt Marcol geschikt voor diverse branches en klanten met uiteenlopende behoeften.

Ons machinepark is voorzien van vooruitstrevende techniek. Daardoor garanderen wij de beste leerbewerking en uitgebreide mogelijkheden.  

Kies voor kwaliteit

Wilt u het leer voorzien van gaten, sleuven of een andere gewenste vorm? Het is allemaal mogelijk. De stansmachines van Marcol BV worden stuk voor stuk computergestuurd en hebben daardoor het vermogen om een constante druk tot 100 ton te leveren. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine onderdelen perfect op maat worden bewerkt. Bij Marcol BV zijn alle opdrachten welkom. Daarin zijn alle oplages mogelijk. Wij beginnen vanaf 1 en er is geen maximum.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een ervaren specialist die uw leren producten snel en tot op de millimeter nauwkeurig kan stansen? Een partner met knowhow en gunstige prijzen? Marcol BV is een kleinere organisatie. Wij staan voor een snelle levering en zijn betrouwbaar.   Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. Wij gaan graag voor u aan de slag en zijn nieuwsgierig naar uw ideeën en wensen.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.