Multiplex stansen

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Multiplex stansen

Bent u op zoek naar een partner die uw multiplex kan stansen? Hecht u veel waarde aan een partij met kennis van zaken? Dan bent u bij Marcol BV aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met verschillende stanswerkzaamheden. Daarnaast kunt u ons ook inzetten voor het snijden van andere materialen. In onze werkzaamheden staat de hoogwaardige kwaliteit van het product centraal. Wij controleren voortdurend de productieprocessen en werken tot op de millimeter nauwkeurig. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Multiplex laten stansen tot op de millimeter nauwkeurig

Kiest u voor Marcol BV als partner voor uw multiplex stanswerk, dan kiest u voor een ervaren partner. Met meer dan 50 jaar ervaring in diverse stanswerkzaamheden hebben wij verschillende complexe opdrachten tot een succesvol eindresultaat verwerkt. Wij combineren onze kennis met de mogelijkheden van moderne machines en de vooruitstrevende techniek. Daarbij werken we iedere dag met een gezonde dosis passie en enthousiasme om uw multiplex te stansen. De kleinste details zijn voor ons van groot belang.

Is het mogelijk om complexe ontwerpen in multiplex te stansen?

Het is zeker mogelijk om complexe ontwerpen in multiplex te stansen. Het vermogen om complexe ontwerpen te stansen hangt af van de nauwkeurigheid en precisie van de gebruikte stansmachine, evenals de kwaliteit van de stansgereedschappen. Bij Marcol beschikken wij over de juiste kennis, ervaring en machines om ook de meeste complexe ontwerpen te stansen. Door de aanwezige kracht en de druk op het materiaal is het eindresultaat zeer nauwkeurig. Restafval wordt daarbij tot een minimum beperkt. Heeft u een complex ontwerp in gedachte en wilt u weten of het mogelijk is of wilt u bijvoorbeeld naast multiplex ook een ander materiaal laten stansen? Marcol BV gaat graag voor u aan de slag.

Dit kunnen wij voor u maken:

Marcol BV is altijd bereid om u te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Wij geven direct aan of uw wensen te realiseren zijn. Bij akkoord gaan we dan ook direct aan de slag. Omdat we werken met computergestuurde machines wordt alles zeer nauwkeurig verwerkt. Wilt u multiplex laten stansen? Dan zijn er ontzettend veel producten te realiseren. Denkt u bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde onderzetters, dienbladen of sleutelrekjes. De grootte van het ontwerp speelt hierin geen rol. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Bij ons kunt u  multiplex producten laten stansen vanaf 1 exemplaar. Er is geen maximum.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een ervaren specialist die multiplex kan stansen? Een partner met knowhow en gunstige prijzen? Marcol BV is een kleinere organisatie met gevoel voor kwaliteit. Wij staan voor een snelle levering en zijn betrouwbaar. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. Wij gaan graag voor u aan de slag en zijn nieuwsgierig naar uw ideeën en wensen.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.