Ultrasoon snijden

Als expert op het gebied van snijwerk is Marcol BV altijd op zoek naar de verbetering van kennis, apparatuur en de diensten die we aan onze klanten kunnen aanbieden. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we al ruim 50 jaar zeer precies snijden en met de moderne technieken worden de mogelijkheden alleen maar uitgebreider. Ultrasoon snijden is zo een techniek die ons in staat stelt om nog meer voor onze klanten te kunnen betekenen. Zeker bij het snijden van materialen die met traditionele messen niet te snijden zijn, denk aan rubber en bitumen, biedt ultrasoon snijden uitkomst.

We informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van ultrasoon snijden of neem direct contact met ons op om uw vraagstuk te bespreken.

 

Ultrasoon snijden door Marcol BV

Bij ultrasoon snijden maken we gebruik van een machine met een ultrasoon mes dat tot wel 50.000 keer per seconde op en neer beweegt, afhankelijk van de opdracht en het te snijden materiaal. Dit stelt ons in staat om strakke snijresultaten te realiseren bij zachtere materialen als rubber. Bij traditionele messen zien we nog wel eens rafels ontstaan of komen deze gewoon niet door een materiaal heen. Uiteraard kunnen we ultrasoon snijden met dezelfde (of zelfs meer) precisie als onze andere CNC-gestuurde machines. Het snijden met de ultrasone techniek gaat overigens ook steeds sneller. Zo kunnen wij uw opdrachten eerder opleveren en de kosten lager houden.

Snijwerk op maat

Marcol BV staat voor snijwerk op maat. Iedere opdracht is anders en zeker bij ultrasoon snijden komen er meestal speciale wensen bij kijken die we graag mogelijk maken. Al ons snijwerk wordt volledig op maat verzorgd, vanzelfsprekend met grote nauwkeurigheid. Onze mensen, software en hardware zijn naadloos op elkaar afgestemd voor de beste snijresultaten. We kunnen nauwkeurig inschatten hoeveel tijd we nodig hebben voor uw opdracht en zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van onze werkzaamheden. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze service en de mogelijkheden dat onze ultrasoon snijden met zich meebrengt? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder. We bespreken uw mogelijkheden en bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of kom langs in onze werkplaats in Kaatsheuvel. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het ultrasoon snijden in zijn werking gaat.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.