Polystyreen snijden

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Polystyreen snijden

Polystyreen snijden is een specialistische klus die met de juiste apparatuur en door de juiste vakmensen uitgevoerd moet worden. Zeker bij grotere hoeveelheden zijn professionele machines geen overbodige luxe. Wij raden u dan ook aan om uw snijwerk over te laten aan een expert. Marcol BV is een specialist op het gebied van polystyreen snijden en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het snijden, frezen en stansen van verschillende materialen. Of het nu gaat om polystyreen of een ander materiaal. We helpen u er graag mee. U kunt daarom met al uw vragen over materiaalbewerkingen bij ons terecht.

Polystyreen snijden op maat

Polystyreen wordt gebruikt voor verschillende toepassingen. In veel projecten is het belangrijk dat polystyreen zeer nauwkeurig wordt verwerkt. Marcol BV streeft daarin altijd naar uiterste perfectie. Wij willen een perfecte service leveren en daarbij is een zeer nauwkeurige verwerking erg belangrijk. Daarom werken wij met de Zünd G3 3XL 3200: de grootste snijmachine die in Nederland geplaatst is en tevens een machine die polystyreen zeer nauwkeurig op maat snijdt. Onze soft- en hardware zijn zo op elkaar afgestemd en gekalibreerd dat we perfecte snijlijnen kunnen garanderen. Hierdoor kunt u ook grotere opdrachten zonder problemen aan ons toevertrouwen. Nadat wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd, kunt u het bewerkte polystyreen direct gebruiken voor uw toepassing.

Voor een scherpe prijs en altijd volgens afspraak

De afstemming tussen onze systemen, machines en vakmensen zorgt ervoor dat wij exact kunnen berekenen hoeveel tijd uw snijwerk in beslag gaat nemen. Zo bent u altijd goed geïnformeerd over de status van uw snijwerk. Binnen onze snijwerkzaamheden maken wij gebruik van nesting software. Deze software helpt bij het vakkundig winnen van onderdelen uit het polystyreen en zo wordt materiaalverlies tot een minimum beperkt. Bovendien hebben wij ook stans- en freesmachines waarmee we onze dienstverlening nog verder uitbreiden. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op of kom eens langs

Marcol BV realiseert snijtechniek van prototypen tot grote volumes. Zoekt u een vooruitstrevend bedrijf gespecialiseerd in industriële snijtechniek met knowhow en gunstige prijzen? Wij zijn op onze beurt benieuwd naar uw bedrijf en producten! Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer te vertellen over wat wij kunnen betekenen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of kom eens bij ons langs in onze werkplaats in Kaatsheuvel. Daar laten we u meteen even zien hoe wij te werk gaan.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.