Schuim frezen

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Vakmanschap en oog voor detail

Op zoek naar een bedrijf dat schuim in ieder gewenst model kan frezen? Dan bent u bij Marcol BV aan het juist adres. Frezen is een techniek die vaak wordt toegepast om inkepingen, gleuven of een reliëf in allerlei soorten materiaal te maken. U kunt dan denken aan lijsten, kozijnen of deuren. Maar ook kunststof, waaronder schuim, kan gefreesd worden. In dat laatste geval gaat het veelal om speciale kussens of verpakkingsmateriaal. Het frezen van dit soort materialen is een nauwlettend klusje. Bij Marcol BV zijn we gewend om met diverse apparaten en materialen te werken. Lees hier meer over het vakmanschap waarmee Marcol BV werkt.

Schuim frezen in ieder gewenst model

Dankzij onze geavanceerde en computergestuurde (CNC) freesmachines kunnen wij op ieder gewenst materiaal een reliëf frezen. Door het ontwerp of concept in te voeren via de computer kan het materiaal tot ieder gewenst model gefreesd worden. Of het nu gaat om lijnen, rondes of diepere reliëfs in het schuim: Marcol BV heeft de juiste kennis en kunde in huis en kan iedere freesklus aan. Zeker als het gaat om schuim dat als verpakkingsmateriaal dient, is het belangrijk dat het perfect aansluit op hetgeen dat het beschermt. Dit leidt vaak tot complexe modellen. Maar ook dit is voor onze geavanceerde apparatuur geen probleem.

Efficiënte werkwijze schuim frezen

Het frezen van schuim gebeurt door onze vakmensen en moderne apparatuur. Het frezen van het schuim gebeurt, zoals hierboven al is benoemd, met behulp van een CNC geautomatiseerde freestechniek. Dit levert niet alleen snel en kwaliteitswerk op, het is ook nog eens een efficiënte werkwijze die gedetailleerd en tijdbesparend is. Hierdoor kunnen de meest uitlopende objecten in een hoog tempo in een hoge kwaliteit uit het schuim gefreesd worden. Bij Marcol BV hebben we door onze vijftig jaar al een flinke dosis ervaring in het frezen van schuim. De meeste klussen zijn dan voor ons geen probleem.

Ruim 50 jaar ervaring

Marcol BV heeft ruim 50 jaar ervaring met het bewerken van diverse materialen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in verschillende technieken, waaronder frezen, snijden en plotten, kunnen wij voor iedere opdracht de beste service en het beste resultaat leveren. Schuim frezen is slechts één van de vele bewerkingen die wij regelmatig in onze werkplaats in Kaatsheuvel uitvoeren. Benieuwd of wij u kunnen helpen met het frezen van schuim?

Wij helpen u graag!

Twijfelt u nog of uw freesklus wel uitgevoerd kan worden door ons? Zonde van de tijd! Bij Marcol BV bent u aan het juiste adres voor al uw freeswerk in schuim. En dat in weinig tijd en voor een schappelijke prijs. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan is het een goed idee om contact met ons op te nemen of onze vestiging en werkplaats in Kaatsheuvel te bezoeken. Ook als u op zoek bent naar advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u graag ter woord en helpen u met het frezen van uw materiaal.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.