Plastic snijden

Ervaring en kwaliteit vindt u bij Marcol B.V.

Plastic snijden

Plastic snijden wordt het best gedaan met professionele apparatuur met vakmensen aan de knoppen. Deze combinatie vindt u bij Marcol BV, waar we ruime ervaring hebben met het snijden van plastic. Met onze expertise kunnen we op zeer efficiënte wijze plastic in de juiste maat snijden. Marcol BV is al ruim vijftig jaar dé specialist binnen dit vakgebied. Door onze uitgebreide dienstverlening kunnen wij in vrijwel al uw wensen voorzien. U bent bij Marcol BV aan het juiste adres voor deskundig advies.

Plastic snijden door een professioneel bedrijf

Plastic wordt veel gebruikt in allerlei markten. Bent u actief in een markt en moet u een groot volume plastic snijden? Dan kunt u dit het best aan Marcol BV overlaten. Wij snijden onder andere grote volumes met uiterste precisie op maat. Ook voor kleine hoeveelheden plastic met specifieke wensen, kunt u bij ons terecht. Wij maken gebruik van de Zünd G3 3XL 3200: de grootste snijmachine die in Nederland geplaatst is. Met onze geavanceerde nesting software sturen wij deze machine aan om snijwerk zeer nauwkeurig uit te voeren. Zowel kleine als grote partijen plastic worden moeiteloos op maat gesneden door onze vakmensen.

Snijwerk op maat en volgens afspraak

Onze software, hardware en vakmensen zijn volledig op elkaar afgestemd en dat merkt u in de resultaten. Wij kunnen u namelijk heel precies vertellen wanneer uw snijwerk is voltooid, ook bij een groot volume. Daarnaast berekent de nesting software hoeveel materiaal nodig is om uw snijwerk uit te kunnen voeren. Hierdoor blijft er een minimale hoeveelheid aan restafval over. Onze machines werken snel en betrouwbaar, waardoor u uw plastic tegen een scherpe prijs kunt laten snijden. Naast de snijmachines in onze werkplaats hebben we ook de beschikking tot stans- en freesmachines, waarmee we u ook in andere wensen kunnen voorzien.

Wij helpen u graag verder

Bent u benieuwd naar de service die wij leveren en de mogelijkheden die onze uitgebreide dienstverlening met zich meebrengt? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder. We bespreken uw wensen en bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of kom langs in onze werkplaats in Kaatsheuvel. U ziet dan meteen hoe wij te werk gaan.

Contact informatie

Contactformulier

Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Voer een nummer in van 8 tot 8.