Home > Snijden > Plastic snijden

Plastic snijden

Plastic snijden doet u met professionele apparatuur met vakmensen aan de knoppen. Deze combinatie vindt u bij Marcol BV, waar we ruime ervaring hebben met het snijden van plastic. Met onze expertise kunnen we op zeer efficiënte wijze plastic in de juiste maat snijden. Naast het snijden van plastic, snijden, frezen en stansen wij ook andere materialen. Marcol wordt al ruim vijftig jaar gezien als dé specialist op deze gebieden. Door deze uitgebreide dienstverlening hebben wij ons verder kunnen ontwikkelen in het bewerken van deze materialen. U kunt daarom bij ons terecht voor professioneel advies.

Plastic snijden door een professioneel bedrijf

Wij gebruiken plastic in allerlei markten. Bent u actief in een markt en moet u een groot volume plastic snijden? Dan kunt u dit het best aan Marcol overlaten, want wij snijden ook grote volumes met uiterste precisie op maat. Ook voor kleine hoeveelheden plastic met specifieke wensen, kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken de Zünd G3 3XL 3200: de grootste snijmachine die in Nederland geplaatst is. Met onze geavanceerde software sturen wij deze machine aan om snijwerk zeer nauwkeurig uit te voeren. Zowel kleine als grote partijen plastic worden moeiteloos op maat gesneden door onze vakmensen.

Snijwerk op maat en volgens afspraak

Onze software, hardware en vakmensen zijn volledig op elkaar afgestemd en dat merkt u in de resultaten. Wij kunnen u namelijk heel precies vertellen wanneer uw snijwerk is voltooid, ook bij een groot volume. Daarnaast berekent het systeem hoeveel materiaal nodig is om uw snijwerk uit te kunnen voeren. Hierdoor blijft er een minimale hoeveelheid aan restafval over. Onze machines werken snel en betrouwbaar, waardoor u uw plastic voor een scherpe kunt laten snijden. Naast de snijmachines in onze werkplaats hebben we ook de beschikking tot stans- en freesmachines, waarmee we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij helpen u graag verder

Bent u benieuwd naar de service die wij leveren en de mogelijkheden die onze uitgebreide dienstverlening met zich meebrengt? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder. We bespreken uw mogelijkheden en bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of kom langs in onze werkplaats in Kaatsheuvel. U ziet dan meteen hoe wij te werk gaan.

Plastic snijden
  • Piepschuim snijden
  • papiersnijder
  • geavanceerde snijplotters
  • machines