Home > Snijden > Akoestische platen snijden

 

Akoestische platen snijden

Bij Marcol BV zijn we expert op het gebied van precisiewerk. Dit komt uitermate goed van pas bij het snijden van akoestische platen. Bij akoestische panelen of platen is het belangrijk dat de platen goed passend en de juiste afmetingen hebben. Gelukkig hebben wij dankzij ons uitgebreide machinepark en de jarenlange ervaring hiermee de juiste kennis en kunde in huis om uw wensen te vervullen. Of het nu gaat om akoestische panelen in huis, kantoor of andere bedrijfsruimte: de platen zijn in allerlei soorten en maten te snijden.

Het op maat snijden van akoestische platen

Om het geluid voldoende te isoleren is het belangrijk dat de platen zo goed passen. Iedere kier of opening kan immers geluid doorlaten. Onze mensen kunnen deze platen op maat snijden of u kunt het natuurlijk ook zelf proberen. Dit is echter niet aan te raden. Gelukkig heeft Marcol BV hier wel de juiste apparatuur voor. Onze computergestuurde machines en apparaten volgen op nauwkeurige wijze de snijlijn die de machine zelf bepaalt.

Wat zijn akoestische platen?

Allereerst kunt u ervoor kiezen om akoestische platen bij ons samen te stellen en vervolgens op maat te laten snijden. Over het algemeen zijn voornamelijk kunststoffen gangbaar die een sterke geluidsisolerende waarde hebben. Een juiste akoestiek is te verkrijgen door door het toepassen van een isolerende toplaag. Deze toplaag kan naar wens ook olie, water of brandwerend worden gemaakt en bestaat uit stof, verschillende inkepingen of ander geluidwerend materiaal. Akoestische platen die niet behandeld zijn worden voornamelijk gebruikt om het geluid van motoren te isoleren. Denk daarbij aan de machinekamers van fabrieken of ruimtes waar stroomgeneratoren zich bevinden. Deze platen kunnen uiteindelijk zowel aan het plafond als aan de muren worden bevestigd. Akoestische platen kunt u verder tegenkomen in grotere ruimtes zoals gymzalen, muziekstudio’s, schoollokalen of kantoorruimtes.

Kies voor vakmanschap en kwaliteit

Kiest u voor Marcol BV dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Dankzij onze ervaring van ruim veertig jaar weten wij als geen ander hoe we uw akoestische platen en andere producten nauwkeurig op maat kunnen snijden, frezen of stansen. Ook als uw akoestische platen een specifieke vorm, inkeping of oppervlakte moeten hebben, is dat voor ons en onze machines geen enkel probleem.

Neem contact op voor het snijden van akoestische platen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u op zoek naar een gratis en vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij hebben de kennis en kunde in huis om niet alleen uw platen te snijden, maar ook te ontwerpen en in elkaar te zetten. Zo heeft u alles onder één dak en kunt u alles bij één bedrijf afhandelen. Wij voeren iedere opdracht zorgvuldig en altijd conform onze afspraken uit.

Akoestische platen snijden
  • akoestische platen snijden
  • akoestische platen snijden door Marcol BV
  • akoestische platen op maat maken